FREE DOWNLOAD

Viinistä viiniin

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Viinistä viiniin -applikaatio on jatkoa Viini-lehden julkaisemalle suositulle samannimiselle kirjalle ja verkkopalvelulle.

  Viinistä viiniin päivittyy jatkuvasti ja uusia viiniarvioita julkaistaan viikoittain. Tilaajana saat aina tuoreimpien viinien arviot käyttöösi.

  Voit tilata uusimmat viiniarviot hintaan 0,89 € / kk. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva ja uusiutuu automaattisesti kuukausittain, mikäli sitä ei erikseen peruta. Voit hallita tilauksiasi tilisi asetuksista, poistaa automaattisen uusitumisen käytöstä ja peruuttaa viiniarvioiden tilauksen halutessasi.

  Ruoasta viiniin -palvelun avulla voit selvittää, mikä viini sopii parhaiten valmistamallesi ruoalle. Voit valita annoksia aina salaateista jälkiruokiin. Valitset vain pääraaka-aineen, valmistustavan ja kastikkeen – me hoidamme loput. Alkon valikoiman mukaan päivittyvässä palvelussa on yli 100 000 ruoka-viinisuositusta. Kotikokin ja ammattilaisen palvelu on kotimainen innovaatio ja olemme siitä varsin ylpeitä. Ruoasta viiniin -palvelu tarjoillaan hintaan 1,79 € *.

  Applikaatiosssa tarjoillaan myös makupala suositusta Antti Rinta-Huumon Viikon viinivinkistä. Voit ostaa Viinivinkit lisäominaisuutena kertamaksulla hintaan 0,89 € *. Uusi Viinivinkki julkaistaan joka torstai ja lisäksi ominaisuus sisältää Viinivinkkiarkiston. Arkistossa on yli 250 taatusti toimivaa viini-ruokayhdistelmää.

  Viinivirta tulvii ajankohtaisia viinimaailman uutisia, tapahtumia, artikkeleita, sesongin parhaita viinisuosituksia sekä kilpailuja. Viinivirrassa kerrotaan myös applikaation päivityksistä ja uusista ominaisuuksista.

  Markkinoiden monipuolisimmassa viiniä ja ruokaa käsittelevässä applikaatiossa on huikeasti ominaisuuksia!

  Sovelluksesta on saatavilla myös Platinum-versio hintaan 8,99 €. Platinumin hintaan sisältyvät seuraavat lisäominaisuudet: Huippukokin reseptit, Viikon viinivinkit ja Ruoasta viiniin. Platinumissa uusimpien viiniarvioiden tilaus on maksullinen (0,89 € / kk).

  Maailma on täynnä viinejä, Viinistä viiniin -palvelu kertoo parhaat ja sinulle sopivimmat!

  * Platinum-versiossa vakiona.

  Users review

  from 65 reviews

  "Good"

  6.4