FREE DOWNLOAD

xXess

  • SEARCH TYPE
  xXess icon

  xXess

  by: Ludwig Landvreugd 0 0

  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  De xXess QX-reader is een allround reader voor het scannen van QR codes, BAR, NFC, GPS en AR-tags. Maar deze app biedt nog veel meer voordeel.

  xXess geeft unieke QX codes uit (Quick xXess). Die codes kun je overal tegenkomen van verschillende leveranciers: in kranten, magazines, posters, op producten en websites, echt overal. Die codes zijn te lezen met deze xXess QX reader. Je krijgt dan nog meer voordelen. Zo heb je:

  - carpoolen en geld verdienen. zie MBSMILES
  - direct toegang tot voor jou relevante informatie,
  - koop je extra voordelig goederen en diensten,
  - krijg je voorrang bij de entree van evenementen, bioscopen, etc.

  Met de xXess app kun je zelfs mobiel betalen en producten thuis laten bezorgen, als de leverancier dat toestaat natuurlijk.

  Al deze voordelen krijg je door het scannen met je mobiel van een xXess QRcode met deze reader uit de krant, van een website, poster of magazine.

  Registreer je bij het eerste keer scannen voor al deze voordelen. Bepaal daarna zelf wat je favoriete merken zijn. De informatie die je van xXess ontvangt is daarmee altijd persoonlijk en aangepast aan de door jou opgegeven voorkeuren. Kijk regelmatig op de website voor al de uitbreidingen en nieuwe merken waar je uit kunt kiezen.

  Tags: wat is qx code , app qx codes , quick reader , qx reader , qxcode , qxcodes , wat zijn qx codes , xxess