FREE DOWNLOAD

zokah

  • SEARCH TYPE
  zokah icon

  zokah

  by: 4 3

  3 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  DANMARKS FØRSTE APP TIL LAGERSALG.

  ZOKAH er en fantastisk og innovativ app til alle os, der elsker lagersalg!
  ZOKAH en ny gratis App til dig med en iPhone eller Android, der sikrer, at du ikke behøver at gå glip af dine yndlingslagersalg nogensinde igen.

  Ved hjælp af ZOKAH har du mulighed for, selv ”On The Go” at holde dig opdateret om kørende og kommende lagersalg. Uanset om dine favoritlagersalg er blandt mode, møbler, jagt, hårde hvidevarer eller andet godt.

  Med ZOKAH kan du planlægge og synkronisere dine lagersalg direkte til din smartphone-kalender, samt dele den glædelige begivenhed med alle dine venner på Facebook.

  I ZOKAH temaet har vi besluttet, at lægge ud med lagersalg indenfor herre- og damemode, boligtilbehør & børnetøj, men inden længe vil du også kunne finde lagersalg, udsalg og før-udsalg af andre lækre mærkevarer indenfor alverdens produktområder. Vi arbejder på også at kunne tilbyde dig favorable billetter til de eftertragtede VIP-lagersalg. Det bliver stort…

  ZOKAH starter i Danmark i september 2011, og planlægger at udvide til hele Skandinavien i foråret 2012. Inden længe vil ZOKAH være tilgængelig i flere Europæiske lande. Så du kan derved finde spændende lagersalg, når du er ude at rejse.

  Når du vælger at modtage PUSH-besked bliver du løbende opdateret om kommende lagersalg samt mindet om, hvornår dine lagersalg starter
  og hvad dine yndlingsbrands tilbyder.

  Vi ses på lagersalgene!

  ZOKAH funktioner:

  - Se informationer om de enkelte lagersalg; tidspunkt, beliggenhed, modtages dankort, er det muligt at parkere, må barnevogn medbringes & kan der købes mad og drikke til lagersalget.
  - Oversigt over kommende lagersalg med indbygget søgefunktion.
  - Filtrer lagersalgsoversigten efter landsdel samt type af lagersalg.
  - Kort funktion med et samlet overblik over kommende lagersalg.
  - Føj lagersalg til dine favoritter.
  - Facebook integration; Del et lagersalg med dine venner.
  - Føj et lagersalg direkte til din smartphone kalender.
  - Få ZOKAH updates direkte på din mobil!

  App udviklet af Napp.dk

  * ZOKAH fraskriver sig ethvert ansvar overfor misinformation, fejl og mangler under lagersalgene, da mærkerne har det fulde ansvar.

  Tags: zokah

  Users review

  from 4 reviews

  "OK"

  3