FREE DOWNLOAD

Bg:Voz

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Iznervirani ste jer ne znate kada će doći sledeći Bg voz? Upravo ste propustili voz i želite da znate da li vredi čekati sledeći. Želite li da znate gde je najbliža stanica BG:Voza ?

  Ovo je prava aplikacija za vas, pored opicje za planiranje putovanja nudi i mogućnost pronalaženja najbliže stanice i pregled svih stanica Bg voza u gradu !

  Da bi aplikacija radila potrebno je omogućiti internet konekciju.

  Tags: dult vozici , red voznje zs

  Users review

  from 95 reviews

  "Great"

  8

  Users comments for Bg:Voz

  Dalibor Živković

  by Dalibor Živković

  Jan 08, 2016  |  "Good"

  Radi ono za sta je napravljena, medjutim nije azurirana, razlikuje od stvarnog reda voznje. Moze se aplikacija popraviti malo pa da ne koristi net kako bi videli kada ima voz, ne menjaju se polasci svakog dana vec na pola godine-godinu, a i ovako nije azurirana

  Igor Janković

  by Igor Janković

  Nov 02, 2013  |  "Good"

  Svaka čast na trudu. Imam par zamerki. Dodajte biranje vremena po datumu takođe jer vikendom na primer ne mogu da vidim kada imam voz za ponedeljak ili neki drugi radni dan. A druga stvar, gps lociranje ne radi. Svaki put me baca na stranu da uključim gps iako već jeste uključen. Pozdravi samo napred!

  Dejan Drakulic

  by Dejan Drakulic

  Sep 19, 2013  |  "Great"

  Aplikacija je jako dobra ali bih voleo (buduci da se red voznje skoro uopste ili retko menja) da bude omogucen pregled i unapred i unazad.I da bude omogucen nedeljni pregled.Tada cu dati 5 zvezdica.Nastavite sa dobrim radom poz. :-)

  Dejan Djordjevic

  by Dejan Djordjevic

  Mar 23, 2013  |  "Awesome"

  Vremena odgovaraju onima na spisku sa stanica, sto znaci da je tacan. Odlicne funkcije. Slazem se sa nekim prethodnim review-om da fali samo opcija za widget.