FREE DOWNLOAD

Breng

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met de Breng app heb je actuele vertrektijden bij de hand. Met behulp van je GPS locatie bepaalt de app welke haltes bij jou in de buurt zijn. Je ziet meteen of je rit op tijd vertrekt.

  Je kunt in de app heel makkelijk zoeken op haltenaam, buslijn of op een geografische locatie in de kaart. Bij elke halte zie je welke lijnen daar stoppen. Bij elke buslijn zie je voor elke richting bij welke haltes de bus stopt.

  In de app kun je haltes of buslijnen als favoriet instellen. Je kunt per buslijn aangeven of je een notificatie wilt ontvangen voor actuele reisinformatie (over omleidingen en stremmingen bijvoorbeeld). Dat kun je per lijn, per dag en per tijdsvak instellen.

  Als je een halte of lijn hebt gekozen, zie je de bussen terug op de kaart. De actuele positie van de bussen wordt elke minuut geupdate.

  Met de reisplanner kun je een reisadvies opvragen vanaf je huidige locatie of een zelf gekozen adres naar elke reisbestemming in Nederland. Voor bus, tram, metro, trein, ferry en lopen.
  Bij “Omleidingen” zie je een overzicht van geplande en ongeplande omleidingen / verstoringen per buslijn.

  Onder Klantenservice vind je contactinformatie en een feedbackformulier.

  * Wegens instellingen van de Play Store vraagt deze app toegang tot uw foto's/media/bestanden. Dit is niet voor het verkrijgen van informatie met betrekking tot uw mediabestanden, maar alleen voor het verkrijgen van tijdelijke extra geheugenopslag. Zonder deze toegang is het namelijk niet mogelijk om routekaarten met haltes, lijnen en voertuigen te kunnen tonen.

  Tags: plannen bus breng

  Users review

  from 327 reviews

  "Good"

  5.8

  Users comments for Breng

  A Google user

  by A Google user

  Oct 27, 2017  |  "Great"

  Waarom is de ritprijs niet meer zichtbaar in de planner? Verder een fijne app, al weet ik niet of ik hem blijf gebruiken als de ritprijs niet terug komt.

  Timothy Sterk

  by Timothy Sterk

  Dec 01, 2015  |  "Poor"

  Werkt dus alleen nog maar fatsoenlijk als je GPS in schakelt en je kan geen specifieke bussen meer zoeken. Precies daar waar je het voor gebruikte is eruit gesloopt.

  Mars Catworld

  by Mars Catworld

  Nov 11, 2015  |  "Poor"

  Waarom al deze privacy schendende informatie verzamelen van klanten die jullie salaris betalen

  Ron Borkent

  by Ron Borkent

  Nov 10, 2015  |  "Poor"

  Heb hem verwijderd. Deze app wil veel teveel weten. Zaken die totaal niet van belang zijn voor een app die info moet leveren.... Niet vragen. Waar moet deze app met mijn contacten ??????

  Gwen Moon

  by Gwen Moon

  Sep 06, 2015  |  "Poor"

  Hij kan de favoriete haltes niet meer openen, krijg dan een fout melding. Verder kan hij geen locatie meer zoeken, dan sluit de app af. De app is helemaal niet meer te gebruiken zo.

  Alex De Jong

  by Alex De Jong

  Jul 23, 2015  |  "Poor"

  Valt keer op keer uit, waardeloos