FREE DOWNLOAD

Breng

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met de Breng app heb je actuele vertrektijden bij de hand. Met behulp van je GPS locatie bepaalt de app welke haltes bij jou in de buurt zijn. Je ziet meteen of je rit op tijd vertrekt.

  Je kunt in de app heel makkelijk zoeken op haltenaam, buslijn of op een geografische locatie in de kaart. Bij elke halte zie je welke lijnen daar stoppen. Bij elke buslijn zie je voor elke richting bij welke haltes de bus stopt.

  In de app kun je haltes of buslijnen als favoriet instellen. Je kunt per buslijn aangeven of je een notificatie wilt ontvangen voor actuele reisinformatie (over omleidingen en stremmingen bijvoorbeeld). Dat kun je per lijn, per dag en per tijdsvak instellen.

  Als je een halte of lijn hebt gekozen, zie je de bussen terug op de kaart. De actuele positie van de bussen wordt elke minuut geupdate.

  Met de reisplanner kun je een reisadvies opvragen vanaf je huidige locatie of een zelf gekozen adres naar elke reisbestemming in Nederland. Voor bus, tram, metro, trein, ferry en lopen.
  Bij “Omleidingen” zie je een overzicht van geplande en ongeplande omleidingen / verstoringen per buslijn.

  Onder Klantenservice vind je contactinformatie en een feedbackformulier.

  * Wegens instellingen van de Play Store vraagt deze app toegang tot uw foto's/media/bestanden. Dit is niet voor het verkrijgen van informatie met betrekking tot uw mediabestanden, maar alleen voor het verkrijgen van tijdelijke extra geheugenopslag. Zonder deze toegang is het namelijk niet mogelijk om routekaarten met haltes, lijnen en voertuigen te kunnen tonen.

  Tags: plannen bus breng

  Users review

  from 322 reviews

  "Good"

  5.8