FREE DOWNLOAD

Bus Plus

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Prva zvanična BusPlus aplikacija omogućava Vam da putem svog mobilnog telefona dobijete informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u dnevnom saobraćaju za izabrane linije ili sve linije koje nailaze na određenu stanicu.

  Odabirom ikonice u gornjem levom uglu mape, prikazuju se samo vozila koja sadrže funkcionalnu rampu za pristup invalidskih kolica. Takođe, odabirom nekog od prikazanih vozila na mapi otvara se balončić sa opisom tipa vozila (npr. autobus, zglobni autobus, trolejbus...), nazivom linije na kojoj vozilo saobraća i ikonicom koja ukazuje da li je vozilo opremljeno rampom ili ne.

  Prilikom lociranja vozila na mapi, omogućen je automatski prikaz brojeva linija i kodova stanica bez dodirivanja ikonica na ekranu. Meniju sa početnim opcijama može da se pristupi i direktno iz mape. Takođe, preko istog menija vrši se izbor odabrane stanice sa mape u bazu odabranih stanica.

  IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI
  Podaci koji se dobijaju preko BusPlus android aplikacije predstavljaju indikativne informacije zasnovane na poslednjem registrovnom statusu vozila u okviru Integrisanog tarifnog sistema javnog prevoza u Beogradu. Pored toga što su preduzete sveobuhvatne mere u cilju dobijanja što preciznijih podataka, odstupanja od stvarne situacije na terenu su moguća usled tehnološko-operativnih ograničenja celokupnog sistema za informisanje putnika. Stoga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije.
  Preuzimanje aplikacije je besplatno.
  Pri korišćenju aplikacije, mogu Vam biti naplaćeni troškovi prenosa podataka mrežnog operatera.
  BusPlus aplikacija je jedina zvanična aplikacija BusPlus sistema. Pružalac usluge ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti.

  Novosti u poslednjoj verziji:
  Verzija 2.0.
  • omogućeno manuelno ažuriranje baze stajališta preko sistemskog menija, pri čemu se prikazuje poslednja ažurirana verzija baze stajališta i njena veličina, uz obaveštenje o novoj verziji, za čije ažuriranje je neophodan pristanak korisnika zbog prenosa podataka;
  • prikaz tipa vozila i udaljenosti vozila u metrima tj. kilometrima
  • nakon odabira stajališta, u gornjem levom uglu izdvojena je opcija za filtriranje linija, tj. prikaz vozila na odabranoj liniji/linijama koja pristižu na stajalište
  • minimum za korišćenje nove verzije (i narednih verzija aplikacije) je Android 3.0 (HONEYCOMB).

  Tags: besplatno lociranje vozila , busplus linije , gsp kragujevac

  Users review

  from 3.657 reviews

  "Good"

  5.4

  Users comments for Bus Plus

  Dusan Ilic

  by Dusan Ilic

  Oct 13, 2017  |  "Poor"

  Ocajno

  Filip Stefanović

  by Filip Stefanović

  Oct 13, 2017  |  "Poor"

  Ovo đubre od aplikacije više ne radi nego što radi. Jedina gora stvar od ovoga je sam prevoz o kojem prikazuje informacije.

  Uroš Nedeljković

  by Uroš Nedeljković

  Oct 11, 2017  |  "Poor"

  Haha mene zanima na kakvim prastarim serverima radi ova app kad ni sa 4G ne može da učita ništa...

  Aneta Stojkovic

  by Aneta Stojkovic

  Oct 11, 2017  |  "OK"

  Nema refresh dugme nego mora uvek iznova pretraga da se radi. You can do better!

  A Google user

  by A Google user

  Oct 10, 2017  |  "Awesome"

  Coll ?

  Dušan Bojnović

  by Dušan Bojnović

  Oct 06, 2017  |  "Poor"

  Kakvo đubre, već mesec dana ne radi skoro uopšte (ako i tada) i to baš od kada je usluga poskupela putem regularnog slanja poruke. Lopuže nad lopužama, jad i beda.