FREE DOWNLOAD

Bus Plus

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Prva zvanična BusPlus aplikacija omogućava Vam da putem svog mobilnog telefona dobijete informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u dnevnom saobraćaju za izabrane linije ili sve linije koje nailaze na određenu stanicu.

  Odabirom ikonice u gornjem levom uglu mape, prikazuju se samo vozila koja sadrže funkcionalnu rampu za pristup invalidskih kolica. Takođe, odabirom nekog od prikazanih vozila na mapi otvara se balončić sa opisom tipa vozila (npr. autobus, zglobni autobus, trolejbus...), nazivom linije na kojoj vozilo saobraća i ikonicom koja ukazuje da li je vozilo opremljeno rampom ili ne.

  Prilikom lociranja vozila na mapi, omogućen je automatski prikaz brojeva linija i kodova stanica bez dodirivanja ikonica na ekranu. Meniju sa početnim opcijama može da se pristupi i direktno iz mape. Takođe, preko istog menija vrši se izbor odabrane stanice sa mape u bazu odabranih stanica.

  IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI
  Podaci koji se dobijaju preko BusPlus android aplikacije predstavljaju indikativne informacije zasnovane na poslednjem registrovnom statusu vozila u okviru Integrisanog tarifnog sistema javnog prevoza u Beogradu. Pored toga što su preduzete sveobuhvatne mere u cilju dobijanja što preciznijih podataka, odstupanja od stvarne situacije na terenu su moguća usled tehnološko-operativnih ograničenja celokupnog sistema za informisanje putnika. Stoga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije.
  Preuzimanje aplikacije je besplatno.
  Pri korišćenju aplikacije, mogu Vam biti naplaćeni troškovi prenosa podataka mrežnog operatera.
  BusPlus aplikacija je jedina zvanična aplikacija BusPlus sistema. Pružalac usluge ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti.

  Novosti u poslednjoj verziji:
  Verzija 2.0.
  • omogućeno manuelno ažuriranje baze stajališta preko sistemskog menija, pri čemu se prikazuje poslednja ažurirana verzija baze stajališta i njena veličina, uz obaveštenje o novoj verziji, za čije ažuriranje je neophodan pristanak korisnika zbog prenosa podataka;
  • prikaz tipa vozila i udaljenosti vozila u metrima tj. kilometrima
  • nakon odabira stajališta, u gornjem levom uglu izdvojena je opcija za filtriranje linija, tj. prikaz vozila na odabranoj liniji/linijama koja pristižu na stajalište
  • minimum za korišćenje nove verzije (i narednih verzija aplikacije) je Android 3.0 (HONEYCOMB).

  Tags: besplatno lociranje vozila , busplus linije , gsp kragujevac

  Users review

  from 3.745 reviews

  "Good"

  5.4

  Users comments for Bus Plus

  Ljubica Peleksic

  by Ljubica Peleksic

  Nov 08, 2017  |  "Poor"

  Ne radi vec neko vreme...

  Konstantin Krstic

  by Konstantin Krstic

  Nov 06, 2017  |  "OK"

  Stvarno korisna aplikacija kad radi mada u vecini slucajeva ne radi! Mogli bi malo cesce da ispravljate greske!

  Branka Vezilic

  by Branka Vezilic

  Nov 02, 2017  |  "Poor"

  Prestala da radi

  Gogh BGD

  by Gogh BGD

  Nov 01, 2017  |  "Poor"

  Uuuu, pretrgli ste se. Ažuriranje posle više od godinu dana, i... What's new: Manje ispravke. MANJE!!!? Pa, ovo jedva da radi! Dajte, bre, ovo nekom klincu koji zna da kodira, napraviće funkcionalnu aplikaciju za 5 dana. Možda i za 'Dž', ako ga lepo zamolite...

  Nikola Čabrić

  by Nikola Čabrić

  Oct 30, 2017  |  "Poor"

  Више не ради него што ради... 1 од 10 упита прође...

  Petar Mrvic

  by Petar Mrvic

  Oct 27, 2017  |  "Good"

  Ok kada radi. Velika mana je nemogucnost odabira stanice sa mape