FREE DOWNLOAD

Naša patrola

  • SEARCH TYPE
  Naša patrola icon

  Naša patrola

  by: 1.5K 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Naša patrola omogućava svim korisnicima da samo jednim klikom prijave primećenu policijsku patrolu i da uvek budu obavešteni o patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Takođe, svaki korisnik može da potvrdi ili negira prijavljenu patrolu.

  Uz pomoć složenog algoritma računa se pouzdanost svakog korisnika, verovatnoća postojanja patrole i uvek se prikazuju maksimalno precizni podaci svim korisnicima.

  U donjem desnom uglu se nalazi dugme koja služi za prijavu primećene policijske patrole. U donjem levom uglu se nalazi dugme "Lokacija" u vidu ikonice snajpera. Klikom na ovo dugme vaša detektovana lokacija se postavlja u centar mape i prati vaše kretanje.

  Na svaku prijavljenu patrolu možete kliknuti i dobiti informacije o verovatnoći da se patrola zaista tu nalazi, kao i ko ju je i kada prvi i poslednji prijavio. Svaku patrolu možete potvrditi ukoliko ste je i vi tu primetili ili negirati ukoliko se patrola više ne nalazi na prijavljenoj lokaciji. Svaki vaš glas se beleži i ukoliko dajete istinite informacije vaša pouzdanost se povećava ili smanjuje ukoliko dajete lažne informacije. Što veću pouzdanost imate vaš glas više vredi.

  Aplikacija je pogodna za korišćenje u celoj Srbiji, kako po većim gradovima kao što su Beograd, Novi Sad, Nis itd. tako i po magistralnim putevima.

  Apelujemo na opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih propisa! Nebezbednom vožnjom ugrožavate sebe i ostale učesnike u saobraćaju. Naša patrola služi isključivo kao sredstvo za deljenje informacija među vozačima.

  Tags: nasa patrola , igo speedcam serbia , ajfon 4s alkotest aplikacija , speedcam igo srbija , milicija sa toki vokijem , igo speedcam srbija , speedcam serbia for igo , speedcam srbija igo , aplikacija alko test za 4

  Users review

  from 1.526 reviews

  "Great"

  8.4

  Users comments for Naša patrola

  Counter strike

  by Counter strike

  Nov 14, 2017  |  "Great"

  odlican app, steta sto ce te da naplacujete, jer misli da ce te otvoriti prostor nekome drugom da napravi istu aplikaciju free, ali razumem i vas, to je vas rad i to je ok. btw Probni Period naslov plave boje kod mene na telefonu je isecen bar 60%. kako god da drzim telefon. poz

  A Google user

  by A Google user

  Nov 14, 2017  |  "Poor"

  Hoćete da vam mi prijavljujemo patrole a da vi uzimate pare od toga? Pravo srpsko preduzetništvo. Uninstall.

  Novak Marinkovic

  by Novak Marinkovic

  Nov 14, 2017  |  "Poor"

  Mi prijavljujemo i jos i da vam placamo? Brisem aplikaciju. Koji glupi izgovor "moramo zbog pasivnih korisnika", to moze da se resi i na drugi nacin npr deaktiviranje naloga ako je neaktivan duze od 30 dana, a ne ove glupe fore. Izmisljate izgovore da bi uzimali pare. Ovamo ste se reklamirali na sve strane da bi imali sto vecu bazu korisnika a sad je to odjednom problem. Jadno.

  Zoran Nikolic

  by Zoran Nikolic

  Nov 13, 2017  |  "Poor"

  Kad krene da se naplaćuje, deinstaliram je, mogli ste da je ostavite free, i da ubacite reklame. Osim toga ima likova koji prijavljuju svakog pandura kog vide, prođem pored policijske stanice i ostavim 20 prijava. Svašta

  Risto Velemir

  by Risto Velemir

  Nov 10, 2017  |  "Awesome"

  Odlicna aplikacija. Bila bi jos bolja kada bi prikazivala I guzvu kao google traffic. Samo tako nastavite.

  Miljan Petrovic

  by Miljan Petrovic

  Nov 10, 2017  |  "Poor"

  Glupost je traziti broj telefona.