FREE DOWNLOAD

Naša patrola

  • SEARCH TYPE
  Naša patrola icon

  Naša patrola

  by: 1.5K 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Naša patrola omogućava svim korisnicima da samo jednim klikom prijave primećenu policijsku patrolu i da uvek budu obavešteni o patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Takođe, svaki korisnik može da potvrdi ili negira prijavljenu patrolu.

  Uz pomoć složenog algoritma računa se pouzdanost svakog korisnika, verovatnoća postojanja patrole i uvek se prikazuju maksimalno precizni podaci svim korisnicima.

  U donjem desnom uglu se nalazi dugme koja služi za prijavu primećene policijske patrole. U donjem levom uglu se nalazi dugme "Lokacija" u vidu ikonice snajpera. Klikom na ovo dugme vaša detektovana lokacija se postavlja u centar mape i prati vaše kretanje.

  Na svaku prijavljenu patrolu možete kliknuti i dobiti informacije o verovatnoći da se patrola zaista tu nalazi, kao i ko ju je i kada prvi i poslednji prijavio. Svaku patrolu možete potvrditi ukoliko ste je i vi tu primetili ili negirati ukoliko se patrola više ne nalazi na prijavljenoj lokaciji. Svaki vaš glas se beleži i ukoliko dajete istinite informacije vaša pouzdanost se povećava ili smanjuje ukoliko dajete lažne informacije. Što veću pouzdanost imate vaš glas više vredi.

  Aplikacija je pogodna za korišćenje u celoj Srbiji, kako po većim gradovima kao što su Beograd, Novi Sad, Nis itd. tako i po magistralnim putevima.

  Apelujemo na opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih propisa! Nebezbednom vožnjom ugrožavate sebe i ostale učesnike u saobraćaju. Naša patrola služi isključivo kao sredstvo za deljenje informacija među vozačima.

  Sama aplikacija "Naša patrola" i korišćenje servisa je potpuno besplatno.

  Lajkujte Našu patrolu na Facebooku: http://www.facebook.com/NasaPatrola

  Tags: nasa patrola , igo speedcam serbia , ajfon 4s alkotest aplikacija , speedcam igo srbija , milicija sa toki vokijem , igo speedcam srbija , speedcam serbia for igo , speedcam srbija igo , aplikacija alko test za 4

  Users review

  from 1.465 reviews

  "Great"

  8.4

  Users comments for Naša patrola

  Nada Pavic

  by Nada Pavic

  Oct 08, 2017  |  "Awesome"

  Odlicna aplikacija. Ne bi bilo lose da se ubaci "dugme" da se prijavi i saobracajna nesreca, cisto da se i tim putem obaveste korisnici koji deo grada/periferije da obidju

  Nikola Jovanovic

  by Nikola Jovanovic

  Sep 24, 2017  |  "OK"

  While loading the application home screen needs too much time to load. And never gets loaded.

  Frost Zemun

  by Frost Zemun

  Sep 22, 2017  |  "Great"

  sve super samo vratite dugme za rotaciju mape prema severu

  igor majstorovic

  by igor majstorovic

  Sep 13, 2017  |  "Great"

  Sve je super, jedini problem koji sam primetio je da kad mi je telefon konektovan preko bluetooth-a na kola ne radi mi zvucna notifikacija za patrole

  A Google user

  by A Google user

  Jul 28, 2017  |  "Awesome"

  Aplikacija je super i korisna, ali imam samo malu zamerku sa mapom, ne znam da li je do mog telefona, ali na mapi mi uopste ne prikazuje imena gradova i voleo bih da mogu da se oznace i kamere za brzinu na mapi.

  Марко Стојановић

  by Марко Стојановић

  Jun 26, 2017  |  "Good"

  Konstantno traži da se upali GPS iako je lokacija utvrđena na osnovu drugih funkcija (mobile data, WiFi)