DOWNLOAD  DKK8.00

Toginfo

  • SEARCH TYPE
  Toginfo icon

  Toginfo

  by: 12 7.4

  7.4 Users
  rating
  DOWNLOAD  DKK8.00


  Screenshots

  Description

  En app, der giver dig den nødvendige information om den offentlige transport i Hovedstadsområdet. Togtider, rejseplan, billetter og klippekort. Det hele samlet i en app, som du altid har lige ved hånden. En fantastisk rejsekammerat, som bør være med på enhver tur med bussen, s-toget eller metroen.

  * Kortet dækker s-togene og giver dig relevant tog info. Panorér, zoom og klik på togene for at se endnu flere detaljer. Klik på stationerne, for at se togafgangene. Live-tracking sørger for, at du altid kan se togenes aktuelle position.

  * Kortet over metro-stationerne kan fortælle om afgangene fra de respektive stationer. Læs beskederne fra Metroselskabet og find ud af, om elevatoren virker på din station.

  * Brug rutevejledningen til at planlægge din rejse. Få at vide, hvornår du skal stå af bussen, skifte til metroen eller bare hvor langt du er på din rejse.

  * Betal for din rejse med billetter via din telefon. Applikationen henter automatisk zonen, du befinder dig i, og ikke nok med det, så kan den købe billetten for dig. Bemærk, at det ikke længere er muligt at købe klippekort via sms.

  God fornøjelse.

  Tags: toginfo , info rejseplanen no tog bus rejse tider , toginfo aps , toginfo dowland

  Users review

  from 12 reviews

  "Great"

  7.4