FREE DOWNLOAD

Trambus

  • SEARCH TYPE
  Trambus icon

  Trambus

  by: Sven Kapuđija 336 7.8

  7.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  (!)Ukoliko vam se bilo što sruši pričekajte sljedeći update koji će to riješiti (jer automatski dobivam dojave ako nešto pođe po zlu).

  (!)NAPOMENA
  Morate instalirati verziju 3.0 inače vam Trambus neće raditi (najvjerojatnije će se rušiti). Verzija 3.0 donosi mnoga poboljšanja i najnovije vozne redove. Trambus uvodi pretplatu od 6,20 kn/mjesečno - prvih 24h su besplatna za isprobavanje aplikacije.

  Prilikom pretplate dobit ćete SMS o potvrdi da ste platili (APP1), nije potrebno slati 'STOP' na isti broj jer će novci biti skinuti s računa jedino onda kada izričito platite pretplatu putem Trambusa. Ukoliko pošaljete 'STOP' na taj broj, nećete više biti u mogućnosti platiti pretplatu i time koristiti samu aplikaciju.

  Pretplata nije obavezujuća svaki mjesec u smislu da će vam se novci automatski skidati s računa, za svaki mjesec posebno dobit ćete upozorenje da vam je pretplata istekla i pitanje želite li nastaviti (kupiti opet za sljedeći mjesec).

  *** INFO ***
  Trambus omogućuje lakše snalaženje u javnom prijevozu grada Zagreba automatski računajući rute, locirajući najbliže stanice, prikaz voznog reda, prikaz stanica/linija na karti...

  *** FAQ ***
  Zašto se sada Trambus plaća?
  - Da bi se održala kvaliteta kakva je bila na početku, potrebno je konstantno ažurirati aplikaciju i vozne redove (što nisam radio najmanje pola godine), uz to je unaprijeđen algoritam te zbog većih troškova samog servera te ažuriranja voznih redova Trambus uvodi pretplatu od 6,20 kn mjesečno, što će meni kao studentu dosta pomoći. Kada i ako se dogovori suradnja sa ZET-om, tada će aplikacija biti besplatna (moja osobna želja).

  Zašto nije jednokratna uplata?
  - Troškovi za server, održavanje i sutav naplate su na mjesečnoj bazi. Ako bi se stavila jednokratna uplata to bi bilo dovoljno (teoretski ako bi broj korisnika bio puno veći) za nekoliko mjeseci, nakon toga imam isti trošak za sustav naplate a skinulo bi se mnogo manje Trambusa i to bi bio velik gubitak jer se to ne bi moglo pokrivati.

  Gdje je Osijek?
  - Neke linije su interno ubačene no međutim čekam odgovor od nadležnih za prijevoz u Osijeku (GPP Osijek) pošto ima nelogičnosti oko nekih linija.

  Zašto se na početku toliko dugo ažuriraju stanice/linije?
  - Ovisi zapravo o mobitelu, na skupljima cijela stvar ide brže. Radi se o ažuriranju stanica i linija da biste mogli koristiti "AutoComplete" kod upisa stanica te imati offline vozne redove.

  Što ako mi aplikacija ne radi, a želio bih je kupiti?
  - Kontaktirajte me na info@trambus.com.hr i riješit ćemo problem.

  *** DOZVOLE ***
  Internet, Access Network State
  - konekcija na internet
  Acces Coarse Location, Access Fine Location
  - lociranje putem GPS-a ili mobilne mreže
  Vibrate, Receive Boot Complete
  - primanje Push poruka (ažuriranje voznih redova)
  Send SMS, Read Phone State
  - kupnja ZET karte, pretplata
  Write/Read External Storage
  - baza podataka

  *** KEYWORDS ***
  javni prijevoz, zagreb, zet, autobusi, tramvaji, zet prijevoz, zet karta, prijevoz

  Tags: trambus , zet aplikacija , zet , aplikacija za zet karte , zet karta , zet karta aplikacija , zet aplikacija za , aplikacija zet karta , aplikacija zet

  Users review

  from 336 reviews

  "Great"

  7.8