FREE DOWNLOAD

Eerste hulp.

  • SEARCH TYPE
  Eerste hulp. icon

  Eerste hulp.

  by: 9 6

  6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Deze applicatie is ontwikkeld om mensen die in een levensbedreigende situatie terecht komen te helpen. Om paniek te voorkomen, begint het deze app met het uitsluiten van de grootste gevaren. Gebaseerd op het PAMAN protocol uit het leger (ZHKH).

  Als de situatie voor de gebruiker veilig is, en de alarmdiensten zijn gebeld (er kan vanuit de applicatie worden gebeld). Wordt een eerste hulp menu opgestart. Gebaseerd op het ABCD protocol, waarin eerst wordt behandeld wat het meest levensbedreigende is. En waar nodig advies, en / of behandel tips worden gegeven. Zo helpt de app de gebruiker bepalen of er wel of niet gereanimeerd moet worden.

  Voordat het alarmnummer worden gebeld kan deze app met de GPS uw exacte locatie (adres) ophalen. Zodat de gebruiker dit aan de meldkamer kan doorgeven.

  Deze applicatie is een uitstekend stukje gereedschap voor getrainde EHBO / BHV ers. En kan in paniek situaties de “hoe was het ook alweer” of “o ja ” momenten besparen.

  Geprobeerd is om zo min mogelijk vaktaal te gebruiken. En zo veel mogelijk no-nonsens informatie te verstrekken.

  Ook voor training, opleiding of naslag is het een toegankelijke informatie bron. Zo zit er bijvoorbeeld een geluidsbestandje in die het ritme van reanimatie laat horen.

  Trefwoorden: Locatiezoeker. Adres vinder, EHBO, ABCD methode, ABCD protocol, PAMAN, ZHKH. Reanimeren, SOS, Reanimatie, Waar ben ik, ABC protocol. Airway, Breathing, Circulation, Disability, Exposure.

  Let op deze applicatie is een stukje gereedschap, een protocol, gebaseerd op jarenlange medische kennis en ervaring. Omdat iedere situatie anders is, kan de maker van deze applicatie nooit verantwoordelijk worden gehouden voor foute afloop. Of strafrechtelijk worden vervolgd.

  Gebruik altijd uw gezonde verstand.

  Tags: abcd protocol zhkh , eerste hulp protocol , zhkh abcd protocol , zhkh , zhkh protocol , applicatie levensbedreigende situaties , ehbo paman abc , het a b c d protocol

  Users review

  from 9 reviews

  "Good"

  6