FREE DOWNLOAD

HagaDenHaag

  • SEARCH TYPE
  HagaDenHaag icon

  HagaDenHaag

  by: HagaZiekenhuis Den Haag 28 5.8

  5.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  De App van het HagaZiekenhuis is ideaal om uw afspraken op de polikliniek van het HagaZiekenhuis te plannen en uw weg naar en in het ziekenhuis te vinden.

  De app bevat de volgende onderdelen

  Afspraak plannen:
  Met behulp van een overzicht van alle afdelingen en locaties van het HagaZiekenhuis kunt u eenvoudig uw afspraak plannen en in uw agenda plaatsen

  Afspraak met de arts voorbereiden:
  Voor de afspraak krijgt u een herinnering en tips hoe u zich op het gesprek kunt voorbereiden, welke gegevens en documenten wij van u nodig hebben, etc. U kunt vooraf ook aantekeningen maken, bijvoorbeeld met de vragen die u wilt stellen.

  Route naar het HagaZiekenhuis:
  De app wijst u vanaf uw huidige locatie de snelste route naar de locatie van het HagaZiekenhuis waar u de afspraak heeft.

  Route op de polikliniek:
  Bij veel afdelingen is een kaartje te vinden waar de afdeling zich in het ziekenhuis bevindt en hoe u daar naartoe kunt lopen.

  Aantekeningen maken:
  Bij elke afspraak kunt u aantekeningen maken. Hier kunt u bijvoorbeeld voor het gesprek uw vragen neerzetten en tijdens of na het gesprek vermelden wat u met de arts heeft besproken. Zo kunt u uw eigen dossier maken en bijhouden.

  Overzicht locaties en contactgegevens:
  De app bevat een overzicht van alle locaties van het HagaZiekenhuis en alle punten in de regio waar u bloed kunt laten afnemen. Vanuit dit overzicht kunt u uw route plannen direct plannen of telefonisch contact opnemen met de locatie.

  Overzicht van alle afspraken:
  De app geeft een overzicht van alle afspraken die u heeft gehad of nog krijgt in het HagaZiekenhuis. Per afspraak kunt u de details en uw aantekeningen raadplegen.

  De mobile versie van HagaZiekenhuis.nl raadplegen:
  Er is een speciale versie van de website van het HagaZiekenhuis, speciaal voor mobiel gebruik. Deze is via de app direct te raadplegen.

  Users review

  from 28 reviews

  "Good"

  5.8