DOWNLOAD  $1.40

Kompas Browser

  • SEARCH TYPE
  Kompas Browser icon

  Kompas Browser

  by: Trenvo 4 7.6

  7.6 Users
  rating
  DOWNLOAD  $1.40


  Screenshots

  Description

  Geneesmiddelen en hun toepassing in het Farmacotherapeutisch Kompas zijn eenvoudig te doorzoeken op uw mobiele apparaat met de Kompas Browser.

  Lanceringsaanbieding! Kompas Browser is nu beschikbaar voor maar €0,99!

  Deze applicatie is een browser voor het Farmacotherapeutisch Kompas van het College voor Zorgverzekeringen, zoals die te vinden is op http://www.fk.cvz.nl/. U kunt geneesmiddelen zoeken op (een deel van) de naam van het medicijn of op indicatie.

  Features:
  ---------
  - Snel en eenvoudig geneesmiddelen en hun toepassing opzoeken
  - Navigatiemenu om snel bij de gezochte informatie uit te komen
  - Alle preparaatinformatie van fk.cvz.nl, inclusief:
  - CFH-advies
  - Dosering
  - Contra-indicaties
  - Groepsoverzicht
  - Achtergrondinformatie bij preparaatgroepen
  - Gemakkelijk terugschakelen naar de volledige website

  Trefwoorden: Farmacotherapeutisch Kompas, geneesmiddelen, geneesmiddel, geneesmiddelteksten, preparaatteksten, College voor zorgverzekeringen, medicijn, medicijnen, apotheek, arts, farmacie, trenvo

  Disclaimer
  ----------
  De makers van deze applicatie hebben geen enkele associatie met het College voor Zorgverzekeringen en nemen geen aansprakelijkheid voor de accuratesse van de informatie op de aangeboden website, noch voor een accurate vertoning van de informatie op deze website. Gebruik 'oorspronkelijke weergave' voor de volledige website. Het intellectuele eigendom van de informatie op de website die door deze applicatie getoond wordt (het domein http://www.fk.cvz.nl), berust bij het College voor zorgverzekeringen.

  Tags: farmacotherapeutisch kompas , farmaceutisch kompas , farmacotherapeutisch kompas voor , kompas browser , farmacotherapeutisch kompas app gratis , kompas , free farmacotherapeutisch kompas , farmacuetische kompas , farmaseutisch kompas

  Users review

  from 4 reviews

  "Great"

  7.6