FREE DOWNLOAD

NVA

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  De NVA app bestaat uit twee delen:
  --------------------------------------------------------
  De NVA app voor leden

  Alleen NVA leden hebben toegang tot dit gedeelte van de App. De dynamische werkomgeving van de anesthesioloog maakt dat de App belangrijke bijdrage kan leveren aan de dagelijkse praktijkvoering: op ieder moment en op iedere plek kan de anesthesioloog beschikken over relevante (beroeps)
  informatie, zoals richtlijnen en standpunten. Ook is veel aandacht besteed aan de congres functie. Informatie over sessies en sprekers is op overzichtelijk wijze in te zien en via een koppeling met de agenda kunnen deelnemers zelf een programma samenstellen. Aios kunnen snel en overzichtelijk zien wanneer er cursussen en examens plaatsvinden en zich via een link naar het inschrijfformulier direct aanmelden. Uiteraard biedt de NVA App een nieuwsfunctie en kunnen er pushberichten worden verstuurd om leden te informeren over nieuwsberichten en updates.

  --------------------------------------------------------

  De Artsenwijzer Pijn

  De Artsenwijzer Pijn is ontwikkeld om verwijzers uit de eerste en tweede lijn te informeren over de mogelijkheden die pijnbehandelcentra kunnen bieden. De ontwikkeling van kennis over pijn en pijnbehandeling gaat razendsnel; het is in het belang van de patiënt dat verwijzers van de mogelijkheden op de hoogte zijn.

  --------------------------------------------------------

  Gebruikers van de App kunnen een reactie sturen naar nva@anesthesiologie.nl

  Tags: app nva

  Users review

  from 3 reviews

  "OK"

  4.6