FREE DOWNLOAD

Therappi Stemming

  • SEARCH TYPE
  Therappi Stemming icon

  Therappi Stemming

  by: 10 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Bent u geregeld somber, lusteloos en moe? Denkt u vaak negatief?

  Bestrijd uw depressieve klachten met Therappi Stemming.

  20% van alle Nederlanders krijgt vroeg of laat te maken met depressieve klachten. Met Therappi Stemming kun u op uw eigen telefoon, iPad of iPod werken aan uw depressieve klachten – wanneer en waar het u uitkomt. U hoeft niet naar een GGZ-instelling, er is geen wachtlijst en u hoeft geen afspraken te plannen.

  Depressieve gevoelens hangen samen met negatief denken en passief gedrag. Via Therappi Stemming leert u meer over depressieve klachten. U leert uw negatieve gedachten te herkennen en uit te dagen. U zet er reële gedachten voor in de plaats. Daardoor gaat u zich beter voelen en krijgt u weer zin om dingen te doen.

  Met de Dagelijkse en Wekelijkse Stemmingsmeter houdt u bij hoe u zich voelt. U krijgt zo een goed beeld van hoe het met u gaat.

  Tevens biedt de app u de mogelijkheid de resultaten van uw stemmingsmeter te delen met iemand uit uw omgeving. Het vragen en krijgen van steun werkt namelijk goed in de aanpak van depressieve klachten.

  De app werkt volgens de principes van de cognitieve gedragstherapie: een bewezen effectieve aanpak bij depressies. Therappi Stemming is de eerste app van MoleMann Mental Health en wordt u gratis aangeboden.

  Zie ook www.molemann.nl.

  Therappi Stemming is geen vervanging voor psychologische of medische behandeling. Wanneer u denkt dat u depressief bent, adviseren we u professionele hulp in te schakelen.

  Tags: therappi stemming

  Users review

  from 10 reviews

  "Great"

  7.4