FREE DOWNLOAD

Uafhængig

  • SEARCH TYPE
  Uafhængig icon

  Uafhængig

  by: 75 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Afhængighed er for nogle blevet skabt på et tidspunkt som en erstatning for noget andet, eller for at give dig noget du har brug for eller fjerne dig fra noget. Afhængighed kan koste din tid, kærlighed, indlæring og penge.

  Hypnose sessionerne i denne app vil arbejde med den del af dit sind som har lært afhængigheden og sænke den indflydelse som den har på dit liv. Så du igen kan være i kontrol af dig selv. Så du styrer dit liv og bestemmer hvad du bruger din tid på.

  - 22 hypnose programmer til salg fra applikationen.

  Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

  Vigtigt: Du kan altid downloade dine produkter igen gratis, hvis noget går galt under download processen, opdatering, eller hvis du skifter telefon. Brug genskab knappen inde fra appen.

  Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

  Der følger en gratis hypnose "Den rigtige retning" med din download. Du kan senere tilkøbe andre selvhypnoser direkte fra programmet. Priserne for disse er kr. 99,-

  Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

  Hypnosen vil hjælpe dig til at aktivere den del af dit sind som styrer din langtidshukommelse. Det lærende sind. Hjælpe dig med at af-lære gamle vaner og lære nye ting meget hurtigere og så effektivt at de efter nogle ganges brug bliver en naturlig del af dig og fungerer som en automatisk process.

  Det er naturligt for dig som menneske at lære. Nu kan du med din telefon i hånden og headset i ørerne uddanne dit lærende sind og dig selv til at kunne mere.

  Hvis du mangler en hypnose, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

  Hypnose applikationen hjælper dig med at fjerne tanker, følelser og handlinger, som blokerer dig i at kunne gøre det, du ønsker at gøre. Den hypnotiske tilstand er god til at fjerne gamle ubevidste vaner og mønstre, som får os til at føle eller gøre ting vi ikke ønsker.

  Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.

  Users review

  from 75 reviews

  "Great"

  8.4