FREE DOWNLOAD

VGZ Medicijnen

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  VGZ Medicijnen is een gratis Android toepassing voor iedereen (ook als je níet bij Zorgverzekeraar VGZ verzekerd bent) die wel eens of regelmatig medicijnen in moet nemen. VGZ Medicijnen helpt je bij het op het juiste momenten en een juiste manier innemen van je medicijnen. Het innemen van medicijnen wordt vaak vergeten of uitgesteld. Dit kan gevolgen hebben voor de werking van de medicijnen, en dus voor het genezen of het onder controle houden van de aandoening.

  De belangrijkste functie van VGZ Medicijnen is het plannen en registreren van de medicijninname. Je kunt zelf de periode en de tijdstippen van de inname voor een medicijn opgeven, waarna je indien gewenst automatisch herinneringen krijgt om het betreffende medicijn in te nemen. Met VGZ Medicijnen houd je vervolgens eenvoudig deze inname bij. Samen met de wijze waarop je je eigen gezondheid ervaart (op elk willekeurig moment in te geven met of zonder toelichting/notitie) is dit belangrijke informatie voor een gesprek met de zorgverlener om de effectiviteit van een medicijn (of combinatie van medicijnen) te bepalen.
  VGZ Medicijnen bevat ook een medicijnenatlas, beschikbaar bij het ingevoerde innameschema per medicijn. Daarin staat van het medicijn de omschrijving, werking en mogelijke bijwerkingen.

  Heb je opmerkingen of tips voor VGZ Medicijnen? Dan kun je deze via de feedback mogelijkheid ‘Reageren’ in het ‘Over VGZ Medicijnen’-menu aan ons laten weten.

  Alle gegevens van VGZ Medicijnen worden alleen lokaal op je mobiele telefoon opgeslagen. VGZ Medicijnen haalt de medicijnen informatie op via je internetverbinding. Houd rekening met je dataplan en let op voor extra kosten als je in het buitenland bent.

  Tags: een leeg schema , bijwerking medicijn , medicijnen , medicijnen scanner , medicijnen qr code , qr code geneesmiddel , medicijnen add , vgz , medicijn scanner

  Users review

  from 217 reviews

  "Good"

  6.4

  Users comments for VGZ Medicijnen

  Cat Kisters

  by Cat Kisters

  Oct 24, 2015  |  "OK"

  Ik heb nu een Acer Liquid, het is niet mogelijk om het schema te openen om medicatie in te voeren. Op mijn andere telefoon was dat geen enkel probleem.

  Marc Commandeur

  by Marc Commandeur

  Jun 11, 2015  |  "OK"

  Na een hele tijd goed gewerkt te hebben, krijg ik nu plotseling niet meer alle notificaties. Da's nou net waar ik de app voor gebruik.

  Mario van duykeren

  by Mario van duykeren

  May 22, 2014  |  "Awesome"

  Onthoud en geeft herrinnering voor inname op verschillende tijden