FREE DOWNLOAD

VGZ ZorgHulp

  • SEARCH TYPE
  VGZ ZorgHulp icon

  VGZ ZorgHulp

  by: Zorgverzekeraar VGZ 5 8

  8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  VGZ ZorgHulp is een gratis toepassing voor iedereen (ook wanneer je níet bij Zorgverzekeraar VGZ verzekerd bent) die wel eens bij huisarts of specialist op bezoek gaat met een zorgvraag. Naarmate je vaker een zorgverlener bezoekt, bijvoorbeeld omdat je chronisch ziek bent, biedt de VGZ ZorgHulp meer en meer toegevoegde waarde.

  VGZ ZorgHulp helpt je vóór, tijdens en na het consult. Je voegt je afspraken in, en voegt daar vervolgens vragen aan toe die je niet moet vergeten te stellen of klachten die je moet melden. Zo helpt VGZ ZorgHulp je om goed voorbereid het gesprek met je arts of specialist in te gaan. Tijdens het gesprek kun je je vragenlijst afvinken, notities maken en afspraken toevoegen. Het is zelfs mogelijk om – na goedkeuring van de zorgverlener - een deel of het gehele gesprek op te nemen zodat je dat later nog eens terug kunt luisteren. Dit laatste kan bijzonder waardevol zijn om adviezen goed op te kunnen volgen. Tenslotte biedt de VGZ ZorgHulp de mogelijkheid om het consult te waarderen.

  Zorgverzekeraar VGZ spant zich in om innovatieve diensten zoals de VGZ ZorgHulp richting zorgverleners uit te leggen en geaccepteerd te krijgen. Wij hebben jouw hulp daarbij ook nodig. Vandaar dat op deze applicatie heldere gebruiksvoorwaarden van toepassing zijn. Lees deze goed door. Pas na het accepteren van de voorwaarden zul je gebruik kunnen maken van de opnamefunctie. De overige functies zijn gewoon beschikbaar, ook als je de voorwaarden (nog) niet wilt accepteren.

  Vragen, opmerkingen of bugs? Stuur een e-mail naar zorghulp@vgz.nl

  Let op: de functies geheugensteuntjes (bij het opstarten van de applicatie wordt gecontroleerd of de lijst met standaard vragen actueel is en zo niet, dan wordt de lijst geactualiseerd), locatiebepaling bij het opvoeren van een zorgverlener (bij het activeren van de zorgverlener dialoog in afspraakdetails of waarderen) en verzenden van gesprekopnames per e-mail maken gebruik van een internetverbinding. Pas op met roaming kosten in het buitenland. Overige functionaliteiten maken geen gebruik van een internetverbinding.

  Tags: vgz zorghulp , vgz medicijnen apps

  Users review

  from 5 reviews

  "Great"

  8