FREE DOWNLOAD

Moja webTV

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Live Kamere, Radio stanice - dostupne svima!
  Chromecast / Google Cast podrška!

  Važno: da bi koristili TV kanale u sklopu servisa morate biti BH Telecom korisnik ili se registrovati na BH Telecom Portalu, sa aktiviranom uslugom Moja webTV - više detalja na www.bhtelecom.ba/webtv.html. Aplikacija zahtjeva da unesete svoje korisničko ime i lozinku da bi koristili uslugu.

  Moja webTV je oficijelna aplikacija za korištenje BH Telecom Moja webTV servisa na vašem Android Tablet, Smartphone i Android TV uređaju.

  Važno: Servis je dostupan i putem 3G mreže BH Mobile ali uz troškove prenosa podataka! Ako imate problema sa radom aplikacije probajte instalirati neki od predloženih alternativnih video playera.

  Moja webTV je tu da vam korištenje servisa pojednostavi i učini bržim.

  Moja webTV se oslanja na mogućnosti video playera koji dolazi na Vašem uređaju, te služi za brzo i jednostavno pokretanje gledanja TV programa.

  Važne napomene:
  - Korištenje servisa se preporučuje putem WiFi konekcije za optimalne rezultate i kvalitet servisa
  - Korištenje servisa iz 3G mreže je onemogućeno. Ako ipak želite koristiti servis i putem 3G mreže morate odabrati tu opciju u postavkama aplikacije. Korištenje servisa putem 3G mreže podrazumijeva dodatne troškove - tj troškove transfera podataka neophodnih za funkcionisanje servisa u 3G mreži.

  Za korištenje aplikacije i gledanje videa preporučuje se uređaj sa procesorom radnog takta od minimalno 800Mhz.

  Tags: mojawebtv , awebtv , mojavebtv , mojaveb tv , mojawebtw , mojawebtv za , aplikacija za moja tv , presretač.app , moja vebtv

  Users review

  from 2.590 reviews

  "Great"

  7.8