FREE DOWNLOAD

VOYO

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  VOYO je najbolj priljubljena spletna videoteka v Sloveniji z več kot 40.000 uporabniki.
  Izbiraš lahko med 5000 TV-vsebinami na zahtevo v rubriki.

  Spremljaj spektakularne resničnostne šove, oddaje domače produkcije, filmske uspešnice in neodvisne filme, popularne domače in tuje serije, izvirne VOYO serije in oddaje za mlade, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, telenovele ter ekskluzivne športne dogodke v živo. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

  POVEŽI NAPRAVE
  VOYO lahko spremljaš na 5 različnih napravah, tudi Android ni izjema. Obstoječi spletni račun Voyo.si lahko povežeš z Android aplikacijo tako, da vneseš obstoječo Voyo.si e-pošto in geslo v nastavitvah aplikacije in spremljaš VOYO tudi na Svoji Android napravi.

  NAROČNINA NA VOYO
  Ogled vsebin na VOYO je možen s sklenitvijo 30-dnevne naročnine v višini 7 EUR. Naročnino lahko skleneš samo na spletni strani Voyo.si, nato pa povežeš svojo Android napravo tako, da vneseš obstoječo Voyo.si e-pošto in geslo v nastavitvah aplikacije in spremljaš VOYO tudi na Svoji Andorid napravi.

  VOYO, vedno za stvar.

  Splošni pogoji uporabe in izjava o zasebnosti:
  http://images.24ur.com/media/document/61877313.pdf

  Tags: voyo , voyo na , descarca voyo pentru , voyo koda , na kateri , voyo flash , video na zahtevo , qr code voyo , najdi voyo

  Users review

  from 3.209 reviews

  "Great"

  7.2