FREE DOWNLOAD

ERA

    • SEARCH TYPE
    FREE DOWNLOAD


    Screenshots

    Description

    Radio #1 Malaysia yang memainkan lagu-lagu hit terbaik. Tonton ERA di semua platform digital untuk mendapatkan video viral, cerita trending dan dengarkan juga JOHARA PAGI ERA - Rancangan pagi #1 di Malaysia.

    Tags: list lagu yang selalu diputarkan di radio era , radio era , free wallpaper johara pagi era , carta hit era

    Users review

    from 8.042 reviews

    "Great"

    8.6

    Users comments for ERA

    A Google user

    by A Google user

    Jan 10, 2018  |  "Awesome"

    So goood????

    una husna

    by una husna

    Jan 06, 2018  |  "Poor"

    Tak boleh nak tutup app ni. Kena off phone baru ok even dah download latest update

    A Google user

    by A Google user

    Jan 01, 2018  |  "Poor"

    Dua hari dah bukak tak boleh dgr

    Mak Nek67

    by Mak Nek67

    Dec 31, 2017  |  "OK"

    nk bkk era biasa x blh.... what the problem this app

    Nor Akmina Mohammad

    by Nor Akmina Mohammad

    Dec 31, 2017  |  "OK"

    Xdengar pape.. Xde lagu pn.. Senyap je

    Wan Jaafar

    by Wan Jaafar

    Dec 31, 2017  |  "Awesome"

    I like it