FREE DOWNLOAD

GrootNieuwsRadio

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  De GrootNieuwsRadio App!

  De missie van GrootNieuwsRadio is om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, het Evangelie van Jezus Christus te laten horen op 1008 AM. In onze radioprogramma's brengen we het woord van redding en genade door Jezus Christus en leven we in de verwachting van Zijn komst.

  Een ander geluid
  Met GrootNieuwsRadio klinkt er een geluid van Geloof, Hoop en Liefde in de ether en op internet. U luistert naar een zeer gevarieerd programma-aanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van boeiende interviews, verzoekplatenprogramma's, bijbelstudies en uren met non-stop muziek. Onze muziek is uitsluitend van christenartiesten. Ook kiezen wij ervoor nieuws en ontwikkelingen in de samenleving te belichten vanuit Bijbels perspectief.

  Het GrootNieuwsRadio gevoel
  Voorop staat dat de boodschap van Gods liefde doorklinkt in al onze activiteiten en dat christenen uit alle kerkelijke richtingen elkaar vinden onder het kruis van Jezus. Wij willen ook een zender zijn waar u zich helemaal thuisvoelt. Ons verlangen is om een radiostation te zijn waar mensen elkaar ontmoeten en zich verbonden weten met elkaar. Zo wil Grootnieuwsradio ook een platform zijn voor christenartiesten, bedrijven en organisaties die God willen dienen.

  Keywords: GrootNieuwsRadio, GNR, Groot Nieuws Radio, 1008AM, Livestream GNR,

  *Deze Applicatie wordt u aangeboden door: Prima Reclame*

  Tags: grootnieuwsradio , christelijke apps , groot nieuwsradio , christelijke radio apps , groot nieuws bijbel en , groot nieuws radio 1008 am , groot nieuws bijbel , grootnieuwsradio en , embeddedgroot nieuws radio

  Users review

  from 39 reviews

  "Great"

  7.2