FREE DOWNLOAD

MyRadio

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  MyRadio gaat een beetje veranderen. Vanaf begin januari kun je geen tracks meer skippen. Dit in overleg met de partijen die zich bezig houden met de rechten van artiesten en producenten. Gelukkig werken er zeer professionele muzieksamenstellers bij ons, waardoor je op MyRadio kunt blijven genieten van goede radio, in ruim 40 verschillende genres. We leren graag van jouw like of dislike, dus de thumbs up en down blijven bestaan, maar leiden niet meer tot een directe skip.

  MyRadio blijft volop in beweging, dus houd de website in de gaten voor meer nieuws.

  MyRadio is radio die naar jou luistert. Dat betekent jouw muziek op het moment dat jij dat wilt, waar je dat wilt. MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis.

  MyRadio bevat meer dan 20 stations, samengesteld door experts in elke muziekstijl. Iedere track in MyRadio is door ervaren radiomakers beoordeeld op tientallen kenmerken als genre, stemming, tempo en context.

  Geef de nummers die je tof vindt een ‘thumbs up’ en de nummers die je minder goed vindt een ‘thumbs down’. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen.

  Als je dat wilt, kun je in MyRadio op elk moment het laatste nieuws, weer en verkeer beluisteren. Zo ben je altijd op de hoogte.

  MyRadio is geen dertien-in-een-dozijn radiostation, maar ook geen omgevallen platenkast. Alle muziek die je hoort is voor jou persoonlijk uitgekozen. MyRadio maakt daar een aantrekkelijk en afwisselend radio–programma van.

  Je hoeft niet meer zelf op zoek naar nieuwe muziek. De music directors van MyRadio hebben het beste al voor je geselecteerd en voegen dagelijks de nieuwste tracks toe.

  Kun je niet kiezen tussen dance óf urban, pop óf jazz, opera óf alternative? Stel dan je eigen radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren. Elke unieke mix is mogelijk.

  Op www.myradio.nl beleef je het zelf.

  Users review

  from 845 reviews

  "Great"

  7.4