FREE DOWNLOAD

Omroep Venray

  • SEARCH TYPE
  Omroep Venray icon

  Omroep Venray

  by: Ruud Slaats 2 2

  2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Omroep Venray is een publieke omroep die via de radio en haar website iedereen, maar vooral de inwoners van de gemeente Venray, voorziet van informatie, muziek en beelden. Het is onze maatschappelijke opdracht de Venrayse samenleving te informeren en zo doende haar onderlinge verbondenheid te versterken. We hebben aandacht voor cultuur, sport, politiek, bijzondere evenementen, het verenigingsleven, bedrijven en vooral voor Venrayse mensen of ze nou bijzonder of juist heel gewoon zijn. Zeven dagen, vierentwintig uur zijn wij er om onze bijdrage te leveren aan een gezonde en betrokken Venrayse samenleving.

  Omroep Venray draait vrijwel volledig op rond de honderd vrijwilligers die graag radio
  maken, in de techniek of ICT werken of houden van besturen of organiseren. Op de
  bovenverdieping van de voormalige Dr. Poelsschool aan de Langeweg wordt gewerkt aan de kwaliteit van onze uitzendingen en programma’s. Wij beschikken daar over twee studio’s, technische ruimtes, een kantoor- en een vergaderruimte.

  De nieuwsredactie verzamelt dagelijks het nieuws, gaat op zoek naar achtergronden
  en vraagt mensen naar hun ervaringen en opvattingen. Via de website en de dagelijkse
  nieuwsuitzendingen delen zij de actualiteit met de luisteraar en de bezoeker. We maken audio- of videoportretten van Venrayse mensen, plekjes en evenementen. We zijn vaak op locatie aanwezig om verslag te doen van bijzondere gebeurtenissen in Venray en haar dorpen.

  Tags: omroep venray , venrayse nieuws servers

  Users review

  from 2 reviews

  "Poor"

  2