FREE DOWNLOAD

RADIO ISLAME

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Radio Islame është e hapur për komunikim dhe bashkëpunim me të gjithë ata që organizojnë dhe shfaqin manifestime dhe programe fetare dhe që janë të prirur të shkruajnë tema, analiza, opinione dhe përshtypje nga çështje që kanë të bëjnë me vlerat fetare, por edhe ato kombëtare të popullit shqiptar. Radio Islame synon të përfshijë brenda programit të vetë aspekte të ndryshme të jetës fetare islame, ligjërata, ilahi dhe kaside, tribuna, manifestime dhe ndodhi tjera të rëndësishme për kulturën dhe jetën islame.

  Created by : 3ds web - looksomething.com

  Users review

  from 173 reviews

  "Awesome"

  9.2

  Users comments for RADIO ISLAME

  A Google user

  by A Google user

  Aug 27, 2016  |  "Poor"

  leart shehu