FREE DOWNLOAD

Radio shqip - Albanian Radio

  • SEARCH TYPE
  Radio shqip - Albanian Radio icon

  Radio shqip - Albanian Radio

  by: Alb-Studios 12 8.2

  8.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Listen albanian online radio on internet, click and listen Your Internet Radio. Choose your favorite online radio station and listen directly on your mobile.
  <----------->
  Dëgjoni radio online nëpërmjet internetit, klikoni dhe dëgjo Radion e juaj ne internet Zgjidhni stacionin tuaj të preferuar në internet dhe dëgjoni direkt. në celularin tuaj.

  Ky Program s'ka nevoje per Flash player. Nese programi ka probleme, jeni te lutur te shkruani, e jo te vendosni nje yll te vetem.

  Per shkaqe se nuk esht perdor Flash ne ket program kyqet pak më ngadal. Prit 10sec per tu kyeqyr ne radio kanal.

  Screen layouts 4 screen layouts
  small
  normal
  large
  xlarge

  Tags: radio shqip live degjo , radio shqip live , radio ferizaj live , live radio shqip

  Users review

  from 12 reviews

  "Great"

  8.2