FREE DOWNLOAD

112-Nederland

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Notificatie op je mobiel bij een 112 melding? Sirene? U hoort de brandweer, politie of een ambulance voorbijrijden? Ongeval, ongeluk of brand bij u in de buurt? Installeer de app en weet direct wat er aan de hand is. Nu ook met achtergrondinformatie (112 Nieuws). Bekijk Streetview, Google Maps en deel de meldingen met je vrienden.

  Nu met 7 unieke ringtone geluiden om af te laten spelen als er een melding binnenkomt maar ook te gebruiken als ringtone voor de telefoon of als ringtone binnen andere apps.

  De 112-Nederland app meldt 112 alarmeringen in de omgeving van je mobiele telefoon en op zelf op te geven locaties. De app meldt alle relevante en actuele P2000 meldingen van het C2000 netwerk van de hulpdiensten: politie, brandweer, ambulance, KNRM en anderen in uw omgeving. Bepaal in de instellingen zelf welke locaties voor u belangrijk zijn.

  LET OP: Politie maakt in veel regio's (zeer) beperkt gebruikt van het P2000 meldsysteem. In bepaalde regio's zijn er weinig of geen politie meldingen.

  Uit respect voor privacy zijn huisnummers geanonimiseerd. Inhoud van de meldingen is afkomstig van het netwerk van de hulpdiensten en zo ver mogelijk verrijkt met specifieke gegevens.
  112-Nederland bevat ook zoekfunctie voor het zoeken van meldingen in de omgeving van een postcode, plaats of straat.

  De meeste meldingen worden door de app gekoppeld aan StreetView, Maps en kunnen gedeeld worden met vrienden.

  112-Nederland app is de moderne vorm van een 27MC bakkie. Tover je mobiel om in een pager voor het pager 2000 netwerk.

  Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan deze applicatie. De maker is niet verantwoordelijk voor de inhoud en betrouwbaarheid van de meldingen. De dienst kan ten allen tijden zonder opgaaf van redenen tijdelijk worden onderbroken of definitief gestaakt.

  Tags: 112 meldingen , 112 , 112 nederland , alarmeringen , app 112 meldingen , 112 voor , 112meldingen , 112 app en , 112 meldingen belgie

  Users review

  from 26.253 reviews

  "Great"

  8.4