FREE DOWNLOAD

ameble: Lajme nga teknologjia

  • SEARCH TYPE
  ameble: Lajme nga teknologjia icon

  ameble: Lajme nga teknologjia

  by: 25 9.8

  9.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Ameble, bën vlerësimin në thellësi të pajisjeve të fundit në mënyrë të paanshme, për karakteristikat dhe zhvillimet e asaj , si dhe jap këshilla për ndërtimin dhe funksionimin e sistemeve të ndryshmeve informative ne Kosovë, Shqiperi dhe Maqedoni. Ne aplikacion mund të gjeni edhe Video praktike, Video Shpaketim si dhe Video edukative.

  Description in English:
  This is the Application for the ameble.com blog, Technology Reviews, News and Tips

  Tags: abetare mesojm shqip alsat m , ameble , ameblecom , shkabaj abetare

  Users review

  from 25 reviews

  "Awesome"

  9.8