FREE DOWNLOAD

Balkan Novosti

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Balkan Novosti je Vaš najbolji izbor za čitanje novosti na smartphone ili tabletu. Balkan Novosti sadrži preko 300 podešenih, kategorisanih izvora novosti, sa najpopularnijih web stranica iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

  Svi izvori su kategorisani, te je moguće pregledati novosti po stranicama ili kategorijama. Kategorije su: Naslovnice, Vijesti - Vesti, Sport, Biznis, Showbiz, Tehnologija, Auto, Lifestyle, Fun, Kultura i Forumi.

  Jednostavnim swipe-om lijevo ili desno se prebacujete između stranica i kategorija. Balkan Novosti za Vas sve novosti spašava na Vaš uređaj, tako da ih možete čitati i offline (i kada niste spojeni na internet). Novosti jednostavno osvježavate pritiskom na tipku Meni i odabirom opcije Dobavi novosti, onda kada Vama to odgovara.

  U postavkama možete odabrati koje izvore želite vidjeti u listi novosti koje preuzimate, te možete odabrati veličinu teksta aplikacije. U postavkama takođe možete odabrati i opcije prikaza slike (nikad, uvijek i prikaz slike samo na WiFi mrežnoj vezi) vezane za novost.

  Balkan Novosti koristi RSS feed-ove spomenutih izvora, te iste preuzima i spašava na Vaš uređaj, s ciljem offline čitanja.

  Od verzije Androida 2.1 dostupan je i widget!
  Widget radi na principu prikazivanja najnovijih novosti koje su već spašene na vaš uređaj, te se automatski osvježava sa dobavljanjem novosti.
  Widget se dodaje na ekran koji želite kao i svaki drugi - dužim pritiskom na ekranu pojaviće se meni - odaberite opciju Widget, a zatim Balkan Novosti.

  Ako tražite moderan, napredan, elegantan i brz RSS reader, sa već podešenim postavkama za Vaše omiljene stranice i atraktivnim widgetom - ne morate tražiti dalje :)

  Sve sugestije se prihvataju u formi komentara! Ako želite da Vaša stranica bude uključena - javite se na kontakt email.

  Aplikacija je potpuno besplatna!

  Tags: balkan novosti , balkan , novosti , vukajlija , mojawebtv , balkan apk , balkan novosti apk , aplikacije besplatno balkan , trojka osti

  Users review

  from 170 reviews

  "Great"

  8.2

  Users comments for Balkan Novosti

  Orange Dark

  by Orange Dark

  Feb 04, 2017  |  "Poor"

  Epic fail. Treba ukloniti smeece sa radnje..

  Benjamin Kazic

  by Benjamin Kazic

  Oct 06, 2015  |  "Awesome"

  Odlicno

  Damir Tucca Tucakovic

  by Damir Tucca Tucakovic

  Feb 25, 2015  |  "Awesome"

  Aplikacija je bila odlična dok je radila ali trenutno neće sa skine vijesti. Kada bude radila od mene će biti opet 5 zvjezdica. Pozdrav

  Ahmed Prohic

  by Ahmed Prohic

  Nov 02, 2014  |  "Awesome"

  Jedan od rijetkih razloga zasto mi se svidja android je ovaj app. Svaka cast!

  Ferencev Dragan

  by Ferencev Dragan

  Apr 02, 2014  |  "OK"

  zbog dosadnog banera od kojeg niko nema koristi a svi imamo stete, dve zvezdice Update: baner se moze skloniti sa programom "Lucky Patcher" i tada je sve kako treba.

  Zeljko Todoric

  by Zeljko Todoric

  Jun 17, 2013  |  "Poor"

  Od hrvatskih glasila samo vidim novinarski promasaj Matije Babica — index.hr. Stoga vam dajem jedinicu !