FREE DOWNLOAD

Balkan Novosti

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Balkan Novosti je Vaš najbolji izbor za čitanje novosti na smartphone ili tabletu. Balkan Novosti sadrži preko 300 podešenih, kategorisanih izvora novosti, sa najpopularnijih web stranica iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

  Svi izvori su kategorisani, te je moguće pregledati novosti po stranicama ili kategorijama. Kategorije su: Naslovnice, Vijesti - Vesti, Sport, Biznis, Showbiz, Tehnologija, Auto, Lifestyle, Fun, Kultura i Forumi.

  Jednostavnim swipe-om lijevo ili desno se prebacujete između stranica i kategorija. Balkan Novosti za Vas sve novosti spašava na Vaš uređaj, tako da ih možete čitati i offline (i kada niste spojeni na internet). Novosti jednostavno osvježavate pritiskom na tipku Meni i odabirom opcije Dobavi novosti, onda kada Vama to odgovara.

  U postavkama možete odabrati koje izvore želite vidjeti u listi novosti koje preuzimate, te možete odabrati veličinu teksta aplikacije. U postavkama takođe možete odabrati i opcije prikaza slike (nikad, uvijek i prikaz slike samo na WiFi mrežnoj vezi) vezane za novost.

  Balkan Novosti koristi RSS feed-ove spomenutih izvora, te iste preuzima i spašava na Vaš uređaj, s ciljem offline čitanja.

  Od verzije Androida 2.1 dostupan je i widget!
  Widget radi na principu prikazivanja najnovijih novosti koje su već spašene na vaš uređaj, te se automatski osvježava sa dobavljanjem novosti.
  Widget se dodaje na ekran koji želite kao i svaki drugi - dužim pritiskom na ekranu pojaviće se meni - odaberite opciju Widget, a zatim Balkan Novosti.

  Ako tražite moderan, napredan, elegantan i brz RSS reader, sa već podešenim postavkama za Vaše omiljene stranice i atraktivnim widgetom - ne morate tražiti dalje :)

  Sve sugestije se prihvataju u formi komentara! Ako želite da Vaša stranica bude uključena - javite se na kontakt email.

  Aplikacija je potpuno besplatna!

  Tags: balkan novosti , balkan , novosti , vukajlija , balkan novosti apk , mojawebtv , aplikacije besplatno balkan , balkan apk , b92 app without market

  Users review

  from 171 reviews

  "Great"

  8.2