FREE DOWNLOAD

Dansk Håndbold

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Dansk Håndbold er en gratis applikation, hvor du kan følge dit håndboldhold.
  Hold dig opdateret med Dansk Håndbold applikationen med nyheder fra din klub

  Bliv holdt opdateret med de seneste nyheder fra danske håndboldhold. Vær altid opdateret med seneste nyt ved hjælp af klubbernes RSS-feed. Du kan også finde de enkelte klubbers facebook og twitter profiler, hvis de er synlige på de sociale netværk.

  Samtlige danske håndboldhold vil komme med i denne applikation.

  Du finder alle de største danske håndboldklubber i denne gratis applikation.

  Applikationen byder også på et nyheds-feed med de seneste nyeder, så du kan følge med i alt det andet der også sker i håndboldens verden.

  Chat med andre håndboldfans

  Applikationen tilbyder også en mulighed for håndboldfans indbyrdes kan chatte med hinanden, hvilket helt sikkert kan resultere i nogle sprøde debatter. Skriv på chatten og blev en del af debatten. Husk at skrive til andre som du forventer de skal skrive til dig.

  Med fans fra både HC Odense, KIF Vejen, FIF og andre danske håndboldklubber kan vi sammen dyrke vores interesse for håndbold.

  Skal du besøge en håndboldhal?

  Hvis dit hold skal på udebane og du gerne vil med ud og se dem spille, så har vi gjort det nemt for dig at finde de forskellige håndboldklubbers stadioner. Ved hjælp af Google Maps får en kortvisning over de forskellige danske håndboldhaller, så nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at følge dit hold på udebane.

  Dansk Håndbold applikationen vil løbende blive opdateret med flere håndboldklubber og informationer. Har du forslag til forbedringer af applikationen så brug vores kontaktformular på vores hjemmeside.

  Dansk Håndbold er gratis at downloade og udgivet med henblik på at give folk nem adgang til de seneste nyheder fra håndboldens verden.

  Users review

  from 3 reviews

  "Great"

  7.4