FREE DOWNLOAD

DNP

  • SEARCH TYPE
  DNP icon

  DNP

  by: Taptu 413 8.6

  8.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Het begin van een nieuwe krant

  De eigenzinnigste krant van Nederland geeft zich niet zomaar gewonnen. We willen door, en in deze app houden we onze lezer (lezers) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En zodra dat kan verschijnen hier weer artikelen.

  Wat kun je met deze app?
  Deze app bevat talloze mogelijkheden om je eigen editie van deze app naar eigen wens in te delen en vorm te geven. Je kunt streams met het nieuws DJ-en. Selecteer streams, voeg ze samen of pas een samengevoegde stream aan.

  Je kunt verschillende soorten streams toevoegen:
  De 'Aanbevolen' sectie bevat onze favoriete streams en updates van de redactie. Neem onder het kopje 'auteurs' een abonnement op je favoriete redacteuren van De Pers.

  Of gebruik de zoekfunctie om over elke onderwerp een eigen stream samen te stellen. Zoek bijvoorbeeld op 'woekerpolis', 'Ajax' of 'tablets'.

  Updaten
  Er zijn drie manieren om de streams te verversen:
  Klik op de ververs knop of trek de artikelen in de stream die je wil verversen naar rechts. Op je mobiele telefoon kan je ook de streams verversen door je toestel te schudden.
  Bewaren en delen
  Je kunt elke artikel bewaren op de app of naar Instapaper sturen.

  Je kunt losse artikelen delen, maar ook complete streams. Heb je een stream gemixed of gevonden waarvan je denkt dat je vrienden hem leuk vinden? Je kunt die stream delen via email, Twitter, Facebook en andere mogelijkheden. Je vrienden kunnen de stream bekijken via hun browser en de stream toevoegen als ze de app hebben.

  En verder
  Al deze opties en instellingen (en nog veel meer, bijvoorbeeld het instellen van de lettergrootte in artikelen) zijn ook te vinden via de Opties knop op het hoofdscherm.

  Feedback
  Mail - nieuwepers@gmail.com

  Tags: dnp , dnp op

  Users review

  from 413 reviews

  "Great"

  8.6