FREE DOWNLOAD

eGP

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  eGP, Göteborgs-Postens e-tidning är den digitala versionen av papperstidningen. Var du än befinner dig så kan du ladda hem tidningen och läsa den offline. Appen är gratis att ladda ner men du behöver ha/teckna en prenumeration för att kunna läsa den.

  Med eGP får du tillgång till all vår kvalitetsjournalistik, både från andra sidan jorden och runt hörnet. Läs alla reportage, granskningar och analyser i din mobil eller surfplatta, när och var du vill. Utöver tidningens delar får du även tillgång till alla ordinarie bilagor digitalt.

  Du kan ställa in appen så att eGP laddas ner automatiskt så fort den släpps på natten så att den ligger klar att läsa på morgonen.

  Tecknar du en prenumeration via Google Play så kommer kostnaden att dras från ditt Google Play-konto. Prenumerationen löper på månadsvis till dess att du avslutar den under ”Inställningar” på ditt Google Play-konto. Detta ska göras senast 24 timmar innan prenumerationen går ut.

  Om du redan har en pappersprenumeration på Göteborgs-Posten så ingår eGP i din prenumeration och du behöver bara logga in. Har du inget konto sedan innan, skapar du ett på gp.se/skapakonto.

  Tags: egp , e-gp

  Users review

  from 226 reviews

  "Good"

  6.6