FREE DOWNLOAD

Eindhovens Dagblad Krant

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Lees nu al het nieuws van het Eindhovens Dagblad met de digitale krant voor Android. De digitale krant ziet er precies hetzelfde uit als de papieren krant en beschikt over alle editiekaternen. Ook de inhoud is exact gelijk, met alle artikelen, foto’s, advertenties, familieberichten, puzzels en bijlagen alleen dan heel handig op uw tablet of smartphone.

  De digitale krant van het Eindhovens Dagblad verschijnt iedere werkdag: op maandag t/m vrijdag uiterlijk om 06:00 en op zaterdag uiterlijk om 7:00 uur.

  Mogelijkheden in de app:
  * Lees de krant uit uw eigen regio of selecteer een andere editie. Uw gekozen editie wordt automatisch bewaard.
  * U kiest zelf hoe u de digitale krant wilt lezen: alsof het de papieren krant is of per artikel in een gemakkelijke tekst- en beeldversie. U kunt inzoomen op pagina's, artikelen en foto's.
  * De krant van vandaag of tot 14 dagen terug is beschikbaar.
  * U kunt de krant eerst downloaden en later offline lezen, kranten worden standaard na 2 weken verwijderd.
  * Snel zoeken in de krant naar nieuws of trefwoorden
  * Laat de krant automatisch downloaden

  Inclusief toegang tot alle edities: Helmond, Noord, Oost, Stad, West, Zuid.

  Toegang voor abonnees
  Bent u abonnee en heeft u recht op toegang tot de digitale krant van het Eindhovens Dagblad? Log dan na het downloaden van de app in en ontvang onbeperkte toegang.

  Prijzen
  Los nummer € 1,79
  Maandabonnement € 14,99

  Deze abonnementen worden via uw Google Play account verrekend en beheerd, volgens de modaliteiten, bepaald door Google Play:

  * Alle beschikbare kranten downloaden (naar keuze één of meerdere regionale edities), gedurende de door u gekozen periode van het abonnement.
  * De betaling via uw Google Play Account gebeurt bij de bevestiging van de aankoop, na de keuze van de abonnementsduur.
  * U kunt een abonnement niet stopzetten tijdens de looptijd van het abonnement.
  * Automatisch downloaden: zodra er een nieuwe krant beschikbaar is, wordt deze automatisch gedownload. Let op: indien u een abonnement heeft aangeschaft via de Google Play Store, dan is het voor automatisch downloaden wel vereist dat u bent ingelogd met uw Google Play account.
  * Standaard staat de automatische vernieuwing van uw digitale krant abonnement aan in de Google Play Store. Deze kunt u altijd zelf uitschakelen. Het abonnement wordt automatisch vernieuwd, tenzij u vernieuwing uitschakelt. Tot uiterlijk 24 uur voor het aflopen van het abonnement.

  Tags: eindhovendagblad epaper , eindhovens dagblad epaper

  Users review

  from 117 reviews

  "Good"

  5