FREE DOWNLOAD

Glas Srpske

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Aplikacija je namijenjena za pregled vijesti sa portala "Glas Srpske" i napravljena za m:tel Android Ligu II. Glas Srpske je na Google Play postavio i svoju, zvaničnu verziju.

  Omogućava jednostavnu navigaciju kroz kategorije i pregled željenih vijesti. Kroz kategorije vijesti korisnik se kreće izborom odgovarajuće kategorije u toolbaru na vrhu, ili korišćenjem strelica u vrhu ekrana.

  Željenu vijest, korisnik dobija klikom na nju. Kada se vijest otvori, strelice u vrhu ekrana mijenjaju svrhu i tada služe za navigaciju između vijesti iste kategorije, dok toolbar i dalje služi za izbor kategorije.
  Korisnik, za prelezak između vijesti u istoj kategoriji, ili između kategorija, može koristiti i akciju prevlačenja prsta po ekranu (swipe).

  Pritiskom na meni taster svog uređaja, korisnik može dijeliti vijest na društvenim mrežama, a može i podesiti aplikaciju kako on želi (birati veličinu slova, pismo koje se koristi i slično).

  Tags: glas srpke aplikacija za , google glas srpske

  Users review

  from 47 reviews

  "Great"

  7.2

  Users comments for Glas Srpske

  Predrag Babić

  by Predrag Babić

  Oct 29, 2014  |  "Poor"

  Puno nedostataka, tvorcu aplikacije ocigledno nije stalo do kvaliteta.

  Predrag Obradovic

  by Predrag Obradovic

  Sep 15, 2013  |  "Good"

  Otvara mi normalno prvu stranu ali kada hocu da otvorim neki od linkova, pojavi se "krug za ucitavanje" vijesti, I nakon toga nista, kao da nisam kliknuo. Na tabletu I druga 2 smartphone-a sasvim normalno radi. Nece da radi na HTC Desire 500 koji Sam kupio prije par dana.