FREE DOWNLOAD

Het Belang van Limburg - Krant

  Het Belang van Limburg - Krant icon

  Het Belang van Limburg - Krant

  by: 408 6.8

  6.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  "Het Belang van Limburg 'Abonnee' is de krantenapp voor je smartphone en tablet. Met deze app lees je elke dag de krant met haar wekelijkse bijlages zoals Sjiek, De Markt, Hallo, de Buurtkrant en de GoedNieuwsKrant, maar ook e-books, strips en andere digitale extra's die we onze trouwe abonnees voorschotelen.

  Je leest de editie van de krant uit je eigen regio, maar kan je postcode ook aanpassen in het menu zodat je ook het nieuws van elders in de provincie kan lezen.

  Je kiest zelf hoe je je krant het liefst leest: de papieren weergave of de digitale weergave met haar handige kolomoverzicht.

  Je kan je krant downloaden wanneer je verbonden met het internet en later offline lezen.

  Heb je een krant gemist? Dan kan je steeds oudere kranten raadplegen via het archief.

  Ben je geabonneerd op Het Belang van Limburg met een zesdaags abonnement, dan lees je digitaal ook gratis mee. Heb je vragen over hoe je moet inloggen of je digitaal kan activeren, surf dan naar www.hbvl.be/digitaallezen. Heb je nog vragen, of is er iets niet duidelijk, contacteer onze klantendienst dan via 011/49.46.00. Op weekdagen zijn we bereikbaar tussen 8u en 17u, in het weekend van 8u tot 12u.

  Een digitaal abonnement kan afgesloten worden via www.hbvl.be/digitaal. Via de Google Play Store kan je de krant per dag aankopen. De losse verkoop wordt via je account verrekend en beheerd, volgens de modaliteiten die door Google Play werden bepaald.

  Algemene voorwaarden van Het Mediahuis, uitgever van Het Belang van Limburg, vind je hier: http://mediahuis.be/voorwaarden
  Privacy policy van Het Mediahuis, uitgever van Het Belang van Limburg vind je hier: http://mediahuis.be/privacy-policy"

  Tags: hbvl , voor hbvl , het belang van limburg , digikrant hbvl , geen sport by adroitkrant blvl , limburg kranten , het belang van limburg be , het belang van limburg app en , het belang van limburg abonnementsprijs

  Users review

  from 408 reviews

  "Good"

  6.8