FREE DOWNLOAD

HM ePaper

    • SEARCH TYPE
    FREE DOWNLOAD


    Screenshots

    Description

    Selepas pelancaran edisi tablet pada 2011, akhbar nombor satu Malaysia, Harian Metro kini tampil dengan versi digital yang boleh dimuat turun dan dibaca menerusi semua pelantar digital sama ada komputer peribadi, telefon bimbit pintar dan semua jenis tablet.

    Harian Metro ePaper memiliki kandungan berita yang sama tetapi memiliki kelebihan lain daripada yang lain seperti

    * berita terkini,
    * video,
    * galeri foto,
    * perkongsian maklumat menerusi sosial media,
    * ruang pencarian maklumat
    * bookmarking.

    Untuk keterangan lanjut, sila hubungi 1300-22-6787

    Tags: hm epaper , hm metro edisi tablet , e paper hm , edisi tablet harian metro , epaper harian metro , harian metro versi tablet , hm e paper

    Users review

    from 254 reviews

    "Good"

    6.8

    Users comments

    Gadin Cenation

    by Gadin Cenation

    Mar 14, 2017  |  "Awesome"

    Setakat ni, teda masalah. .. Teruskan

    Mie Effendy

    by Mie Effendy

    Jan 23, 2017  |  "Poor"

    apa guna function carian kalau tak boleh nak baca artikel lepas?,suruh bayar tp masih tak boleh baca. bodoh. harap diperbaiki

    Hairul Nizam CTR

    by Hairul Nizam CTR

    Jan 05, 2017  |  "OK"

    Tolong fix

    Fatiha Radzi

    by Fatiha Radzi

    Aug 23, 2016  |  "Awesome"

    Senang nk cari info, psl boleh tgk paper yg dah lama. lg best kalo blh cari by keywords lg senang,.kipidap!

    Evan Lee

    by Evan Lee

    Jul 05, 2016  |  "Poor"

    Rugi lah macam ni.. bila masuk profile nak login tiba2 app stopped. Pendek kata "entah apa-apa" app ni.. bayar tau, bukan free. "COC" tu free tau but always up to date.. so please fix this app!

    Christopher Topher

    by Christopher Topher

    Oct 04, 2014  |  "Good"

    Ok sahaja