DOWNLOAD  $1.84

Iliria News Agency

  • SEARCH TYPE
  Iliria News Agency icon

  Iliria News Agency

  by: Neim Rustemi 0 0

  DOWNLOAD  $1.84


  Screenshots

  Description

  Albanian News Agency - Skopje Macedonia
  www.ina-online.net

  Agjencia e Lajmeve INA( Iliria News Agency ) është e para në gjuhën shqipe në Maqedoni e themeluar në shtator të vitit 2007 , e cila ka për qëllim informimin e shpejtë, të saktë dhe të paanshëm.
  Ideja për themelimin e kësaj agjencie është mbështetur edhe nga një grup gazetarësh profesionist, që kanë për qëllim avancimin e informimit dhe shpejtësinë e transmetimit të lajmeve nëpërmjet internetit, sidomos për zhvillimet në Maqedoni, Kosovë, Shqipëri dhe diasporë.

  Sondazhet e fundit për ndjekjen e mediave tregojnë se njerëzit janë shumë sensitiv rreth saktësisë dhe shpejtësisë së lajmit. Andaj në këtë drejtim ne synojmë të përmbushim kushtin kryesor.

  Tags: iliria news agency