FREE DOWNLOAD

Krisinformation.se

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Krisinformation.se är din ingång till information från myndigheter och andra ansvariga om kriser och samhällsstörningar.

  I appen kan du prenumerera på varningen Viktigt meddelande till allmänheten, följa nyheter från Krisinformation.se, vädervarningar från SMHI och trafikinformation från Trafikverket. Du väljer själv vilka geografiska områden som du vill bevaka och få notifieringar om.

  Under rubriken "Förbered dig" finns checklistor för hur du kan förbereda dig för och hantera händelser som till exempel strömavbrott och översvämningar. Du hittar också annan viktig information, som hur du kan skydda din dator och telefon mot intrång.

  Du hittar oss även på www.krisinformation.se.

  Users review

  from 393 reviews

  "Good"

  6.4

  Users comments

  Jonas Örnbäck

  by Jonas Örnbäck

  Jul 11, 2017  |  "Poor"

  Notifikationerna fungerar inte för fem öre. Ungefär som hesa fredrik i sthlm här om dagen. Händer nåt stort så är vi nog körda i det här landet. Har haft appen installerad hur lämge som heldt utan att få en enda notifikation.

  Ulf Gunnarson

  by Ulf Gunnarson

  Jun 28, 2017  |  "Poor"

  Just received +20 notifications about wrong region.

  Ulf Sandberg

  by Ulf Sandberg

  Jun 28, 2017  |  "Poor"

  Får Notifikationer för Öland, cirka 12 på rad senaste timmen trots inställning för bara norrbotten och västerbotten. Trasig app.

  farbror Frej

  by farbror Frej

  Jun 28, 2017  |  "OK"

  I dag fick appen "frispel" och skickade 15+ notifikationer med exakt samma innehåll - dessutom från en landsända som jag avmarkerat. Avinstallerar tills de fixat problemet.

  Paul Scott

  by Paul Scott

  Jun 28, 2017  |  "Poor"

  A disaster in itself

  Björn Nilsson

  by Björn Nilsson

  Jun 28, 2017  |  "OK"

  Bra initiativ, men appen är så jävla dålig. Filtret verkar inte fungera alls och jag och sambon fick just ca 10 notiser var om regn i Kalmar när vi bor i GBG och bara har valt Västra Götaland.