FREE DOWNLOAD

Krisinformation.se

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Krisinformation.se är din ingång till information från myndigheter och andra ansvariga om kriser och samhällsstörningar.

  I appen kan du prenumerera på varningen Viktigt meddelande till allmänheten, följa nyheter från Krisinformation.se, vädervarningar från SMHI och trafikinformation från Trafikverket. Du väljer själv vilka geografiska områden som du vill bevaka och få notifieringar om.

  Under rubriken "Förbered dig" finns checklistor för hur du kan förbereda dig för och hantera händelser som till exempel strömavbrott och översvämningar. Du hittar också annan viktig information, som hur du kan skydda din dator och telefon mot intrång.

  Du hittar oss även på www.krisinformation.se.

  Users review

  from 438 reviews

  "Good"

  6

  Users comments for Krisinformation.se

  Peter Hultqvist

  by Peter Hultqvist

  Oct 23, 2017  |  "Poor"

  "Aktuellt" är ett skämt. Jag öppnar aktuellt, ser en varning om rökutveckling, ringer och varnar familj och vänner för att jag bryr mig om dem. Står där sedan som ett fån eftersom krisinformations definition av aktuellt även innefattar faror som passerat för flera dagar sedan. Med andra ord appen fyller inget relevant behov.

  Björn Hedén

  by Björn Hedén

  Jul 27, 2017  |  "Poor"

  Skickar felaktigt varningar utan information. Installera inte! Ännu!

  Anders Rosenknut

  by Anders Rosenknut

  Jul 23, 2017  |  "OK"

  Notiser för hela Sverige även om man valt ett annat, särskilt område.

  Jonas Örnbäck

  by Jonas Örnbäck

  Jul 11, 2017  |  "Poor"

  Notifikationerna fungerar inte för fem öre. Ungefär som hesa fredrik i sthlm här om dagen. Händer nåt stort så är vi nog körda i det här landet. Har haft appen installerad hur lämge som heldt utan att få en enda notifikation.

  Ulf Gunnarson

  by Ulf Gunnarson

  Jun 28, 2017  |  "Poor"

  Just received +20 notifications about wrong region.

  Ulf Sandberg

  by Ulf Sandberg

  Jun 28, 2017  |  "Poor"

  Får Notifikationer för Öland, cirka 12 på rad senaste timmen trots inställning för bara norrbotten och västerbotten. Trasig app.