FREE DOWNLOAD

Kristianstadsbladet

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  KRISTIANSTADSBLADET

  Kristianstadsbladets mobilapp är den snabba och enkla vägen till de lokala nyheterna och erbjudanden direkt i din mobil.

  ---

  ★ Nyheter

  Du hittar det senaste nytt snabbt och enkelt från Kristianstad, Bromölla, Östra Göinge och Hässleholm. Är du intresserad att läsa om sport, nöje, ledare och näringsliv så hittar du självklart det också direkt i mobilen.
  Dessutom kan du se vad andra läser om mest just nu i mobilen, spara dina favoritnyheter och enkelt kontakta vår redaktion om du har ett nyhetstips.

  ★ Erbjudanden

  Skall du shoppa imorgon eller är på stan just nu och skall ta en fika? Då får du inte missa att trycka på erbjudande ikonen. Här erbjuder ett flertal företag dig sitt bästa erbjudande för stunden. Den perfekta vännen på stan!

  Med platsfunktionen aktiverad i mobilen så får du en lista med det närmsta erbjudandet överst utifrån din nuvarande position. Du kan även använda kartfunktionen för att enkelt få en bra överblick. Om du inte hittar till butiken så hjälper vi dig med en enkel vägbeskrivning direkt i mobilen.

  ★ Sportresultat

  Håll koll på lokala och internationella sportresultat. Du kan även följa dina favoritlag så att du aldrig missar en match. Sportresultaten tillhandahålls av Everysport.com.

  ---

  Kristianstadsbladet - Nordöstra Skånes största dagstidning.

  Tags: senaste nytt kristianstadsbladet , kristianstadsbladet , google kristianstads bladet

  Users review

  from 66 reviews

  "Good"

  5.8