FREE DOWNLOAD

Lajme Shqip - Albanian News

  • SEARCH TYPE
  Lajme Shqip - Albanian News icon

  Lajme Shqip - Albanian News

  by: AlDroid 55 9.4

  9.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  This is a news app in Albanian.
  Lajme Shqip ju lejon te lexoni lajmet e fundit nga medita shqiptare. Gjithcka shpejt, paster dhe falas.
  Lajmet e fundit nga Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia direkt ne telefonin tuaj.

  Tags: lajmet e fundit nga kosova , lajme shqip direkt , lajmet shqip , lajmet direkt , lajme direkt , lajme direkt nga shqiperia , lajme shqip , lajmet e fundit nga gazeta shekulli , lajme shqip

  Users review

  from 55 reviews

  "Awesome"

  9.4