FREE DOWNLOAD

Lajme Shqip Live Albanian News

  • SEARCH TYPE
  Lajme Shqip Live Albanian News icon

  Lajme Shqip Live Albanian News

  by: 163 8.2

  8.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Albanian New Reader App
  - Albanian:

  Lexoni lajmet e fundit nga tere trevat shqiptare, nga telefoni juaj.
  Zgjidhni burimet e informacionit qe preferoni, dhe lexoni ne menyren me te shpejte dhe te thjeshte tere lajmet dhe artikujt e fundit te ofruara nga gazetat e faqet me te rendesishme shqiptare.

  Tags: lajmet shqip live , live lajme oltian , lajme shqip live , lajme shqip , albania online lajme , shqip live , albania lajmet , news 24 albania lajmet e fundit , lajme

  Users review

  from 163 reviews

  "Great"

  8.2

  Users comments for Lajme Shqip Live Albanian News

  Ardit Rada

  by Ardit Rada

  Feb 13, 2016  |  "Awesome"

  Si mund tju sugjerojme burime te tjera?

  Fatmir Lamanni

  by Fatmir Lamanni

  Sep 21, 2015  |  "Awesome"

  Jo keq por duhet bere me shume Thank you

  Sherif Aliti

  by Sherif Aliti

  Jul 13, 2015  |  "Good"

  Si ide është fantastike, por duhet punë akoma, sa herë klikoj lexo me shumë më del një faqe forbidden

  Adem Pozhari

  by Adem Pozhari

  Mar 11, 2015  |  "OK"

  Disa RSS si ballkanweb nuk behen me update dhe vazhdon akoma problemi i shkronjes ë dhe ç te top chanel qe del keq.

  Safi Caki

  by Safi Caki

  Feb 02, 2015  |  "OK"

  needs access to Photos/Media/Video!

  Zumra zumravucic

  by Zumra zumravucic

  Nov 18, 2014  |  "Awesome"

  Very Good