FREE DOWNLOAD

Lajme Shqipëri

  • SEARCH TYPE
  Lajme Shqipëri icon

  Lajme Shqipëri

  by: Cioko 5 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Lajme Shqipëri është një koleksion prej rreth 30 lidhjeve me faqet më të vizituara të lajmeve në Shqipëri.
  Aplikacioni është shumë i lehtë në përdorim dhe lidhjet hapaen brenda e aplikacionit.
  Përmbajtja takon krejtësisht pronarit të sitit.
  Aplikacioni gjithashtu siguron mundësinë e postimit të lajmeve të përzgjedhura në Facebook ose në Twitter

  Users review

  from 5 reviews

  "Great"

  8.4