FREE DOWNLOAD

Leeuwarder Courant

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  De Leeuwarder Courant weet als geen ander wat er speelt in Friesland. Met deze app heeft u toegang tot het laatste nieuws uit de provincie, maar krijgt u ook het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Het nieuws wordt de hele dag door nauwgezet gevolgd.

  De redactie van de Leeuwarder Courant houdt voortdurend de vinger aan de pols, of het nu gaat om regio, sport, cultuur of economie. De app biedt ook achtergronden, reportages en interviews, die duiding geven aan het snelle nieuws.

  U kunt de app naar eigen voorkeur instellen. Via het menu kunt u aangeven hoeveel berichten u in elke rubriek wilt zien, bepaalde rubrieken in- of uitschakelen en een eigen rangorde aangeven. Lezers kunnen foto’s en tips naar de redactie sturen.

  De app biedt een groot aantal gratis berichten en daarnaast vele plus-artikelen.

  Onbeperkte toegang: als totaal- of digitaal abonnee van de Leeuwarder Courant heeft u gratis en onbeperkt toegang. Log in met uw account.

  Nog geen abonnee? Om onbeperkt toegang te krijgen, kunt u toegang kopen. Een dagpas voor 24 uur onbeperkt toegang tot alle artikelen kost 0,89 euro.

  Tags: leeuwarder courant , qr code leeuwarder courant

  Users review

  from 188 reviews

  "Good"

  6

  Users comments for Leeuwarder Courant

  Arjen Zwama

  by Arjen Zwama

  Dec 22, 2016  |  "Poor"

  Nu al op 3 apparaten