FREE DOWNLOAD

Lisa.rs - Sve što čini život!

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  „Savremenoj porodičnoj ženi“ - Lisa Vas vodi na novo putovanje kroz sve što čini Vaš život. Zanimljive vesti, psihologija, uređenje doma i uzgajanje biljaka, vaspitanje i nega dece, egzotična putovanja, recepti i ideje kako da ovladate veštinom da sa godinama budete lepše i srećnije...Porodica, zdravlje, kuhinja, lepota i stil, stanovanje, slobodno vreme, horoskop.

  Tags: egzotična lepota

  Users review

  from 639 reviews

  "Great"

  7.8

  Users comments

  Marija Pejovic

  by Marija Pejovic

  Sep 23, 2016  |  "OK"

  Da li imate nameru da sredite to sto ne moze galerija slika da se otvori???

  Ninoslava Santrač

  by Ninoslava Santrač

  Jan 14, 2016  |  "OK"

  Pola nije moguće pročitati jer galerija neće da se otvori i večito fali ili kraj teksta o slikama i da ne govorim.. Baguje užasno, popravite to!

  Ana Sweet

  by Ana Sweet

  Jan 03, 2015  |  "OK"

  Imala sam ovu aplikaciju i ranije i bila sam prezadovoljna upravo zato što mi je otvarala galeriju slika i mogla sam sve slike lepo da pogledam, čak sam je prvi put ocenila sa 5 zvezdica! Sada na galaxy s4 sam instalirala naravno ponovo i galerija je odjednom potpuno neupotrebljiva!!!! Ne otvara slike tj uopšte ne dozvoljava da se uđe u galeriju slika!!!!! Sta se desilo!!!!!!?????

  jadranak shamash

  by jadranak shamash

  Oct 26, 2014  |  "OK"

  I m a apple ipad user b4,but this apps on my tab s 10.5 cannot support zoom in /picture zoom in. And also cannot rotation screen.....it make me trouble....can u guy fix it and impluse this function on next update???? hope to get ur answer soon.....thx

  Katarina Kovac

  by Katarina Kovac

  Nov 14, 2013  |  "Great"

  Za pocetak uopste nije lose, ali galerija slika nema nikakvu funkciju, jer nema teksta koji treba da opisuje fotografije. Tako se cini da clanci nisu dovrseni. Nadam se da ce naredni fix to resiti.:-)