FREE DOWNLOAD

NIP

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  De app van het NIP Nederlands Instituut van Psychologen houdt u op de hoogte van het belangrijkste nieuws en de achtergronden en ontwikkelingen uit het vakgebied van de Nederlandse Psycholoog. De NIP app biedt een volledig en actueel beeld van uw vakgebied op basis van wetenschap, beroepsuitoefening, nieuws, informatie en publicaties, promoties en congressen.

  De NIP app biedt de volgende functies:
  1. Nieuws
  Het NIP houdt u op de hoogte van al het nieuws uit de sector.
  2. Agenda
  Overzicht van congressen, symposia, cursussen en andere events. U kunt filteren op locatie, u kunt zich direct aanmelden en u kunt het evenement direct doorplaatsen naar uw persoonlijke agenda. Bekijk de ligging van het event door het kaartje te openen.
  3. De Psycholoog
  Alle artikelen uit het tijdschrift de Psycholoog staan verzameld in een kennisbank in de app en zijn eenvoudig doorzoekbaar op trefwoord. Een waardevolle bron van kennis en informatie, als volgt gerubriceerd:
  Wetenschap
  Nieuws
  Forum
  Interview & Achtergrond
  Essay
  Boeken & Media
  Tuchtrecht
  Column
  Bijeenkomst
  Inspiratie
  In spe
  Ieder mens doet aan psychologie
  4. Favorieten
  Uw persoonlijke selectie van artikelen handig op één plek opslaan. Lees het artikel gemakkelijk terug, ook op momenten dat u geen internetverbinding heeft.
  5. LinkedIn
  Het sociale, zakelijke netwerk LinkedIn van het NIP is direct geïntegreerd in de app.
  6. Vraag & Aanbod
  Bent u op zoek naar de juiste professional die uw organisatie komt versterken? Is uw praktijk beschikbaar ter overname? Of wilt u een cursus in de markt zetten? De NIP app brengt vraag en aanbod bij elkaar.

  Users review

  from 17 reviews

  "Great"

  7.2