FREE DOWNLOAD

Novice SLO

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Novice SLO je vaša najboljša izbira za mobile novice. Novice SLO je sodoben, preprost za uporabo, preprost za konfiguracijo, hitro in privlačne offline RSS reader.

  To je bil ustvarjen za offline branje - osvežite novic, kjer lahko, in ga nosite okoli brez skrbi, podatkovne povezave ali Vaši podatki meje.

  Novice SLO je več kot 200 nastavljen vir novic, da izberejo - ki pokriva veliko različnih tem. Viri so bili ročno obirajo, od najbolj priljubljenih stran v Sloveniji, v svojih kategorijah. Vse vir so razvrščeni v app, tako da boste dobili možnostprebrati strani, ali brati kategorijah. Opredeljene razrede, so naslednji: Naslovi, Novice, Gospodarstvo, Šport, Showbiz, Tehnologija, Avtomobilizem, Lifestyle, Zabava in Kultura.

  Nekaj ​​vir so vnaprej določeni za vas - pa lahko prilagodite, kar hočeš prebrati le s pritiskom na Menu-> Nastavitve in nato izberete iz skupine virov. Izberete lahko tudi velikost pisave in preklapljanje med stran in kategorije.

  Obstaja tudi najnovejše novice widget, ki jih dodate na vaš domači zaslon tako kot vse druge Android widget. Widget uporablja že prenesli člankov v napravi.

  Če menite, da nekaj manjka, vas prosimo, da stik z mano preko e-pošte.

  Tags: slo

  Users review

  from 42 reviews

  "Great"

  7.4