FREE DOWNLOAD

nrc.next

  • SEARCH TYPE
  nrc.next icon

  nrc.next

  by: 401 5.6

  5.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Deze gratis Android app biedt u de digitale editie van nrc.next. Ervaar het digitaal lezen met een leeservaring die zo dicht mogelijk bij de papieren krant blijft. Zo heeft u de complete krant altijd bij de hand.

  U wilt zoals u gewend bent uw dag beginnen met een snelle update van het laatste nieuws? De compacte ochtendkrant nrc.next brengt berichten die kort en overzichtelijk zijn zodat u snel op de hoogte bent. Prikkelende covers, verrassende columnisten en eigenwijze onderwerpkeuzes maken nrc.next brutaal en vernieuwend. De nrc.next verschijnt 5 keer per week op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, en is te downloaden op smartphone en tablet.

  U kunt direct gebruik maken van deze app als u (digitaal) abonnee bent van nrc.next. Daarnaast is het ook mogelijk om in de app een digitaal abonnement op nrc.next te nemen.

  Users review

  from 401 reviews

  "Good"

  5.6

  Users comments for nrc.next

  Sybert Stroeve

  by Sybert Stroeve

  Nov 20, 2017  |  "OK"

  De leesbaarheid in de volledige-pagina modus is sterk verminderd. De tekst is niet scherp op mijn tablet, terwijl de krant eerder wel goed leesbaar was. Alleen als ik enorm inzoom wordt het leesbaar. De nieuwe app is een duidelijke verslechtering.

  Pim Thomassen

  by Pim Thomassen

  Nov 16, 2017  |  "Good"

  Het nieuwe format is op het eerste gezicht niet alles. Wel fijn dat als ik nu op een artikel klik ik naar de website gelinkt wordt en daar de verrijkte artikelen krijg. Maar dat kost me wel extra data en waarschijnlijk privacy want ik klik op een link naar de website dus dat wordt geanonimiseerd (hoop ik) opgeslagen. Daarnaast is makkelijk zien wat ik wil lezen er ook niet bij want op normaal niveau is de tekst onleesbaar op mijn 5,5 inch smartphone. Wat mij betreft geen verbetering. Ik was gewoon blij met de digitale versie van de papieren krant, hij bladerde lekker en ik kon makkelijk de eerste alinea lezen zodat ik wist of ik het artikel moest openen.

  Dennie Heye

  by Dennie Heye

  Nov 04, 2017  |  "OK"

  9 van de 10 keer kan de krant niet worden gedownload, "onherstelbare fout".

  Gideon Heuvelmans

  by Gideon Heuvelmans

  Sep 21, 2017  |  "OK"

  Goede app om de kant te lezen, echter geven andere nieuwsapps pushmeldingen van de belangrijkste nieuwsitems. Ik heb de optie 'pushmeldingen' aan staan maar ik krijg er geen enkele. Ook is er geen NRC app die de artikels in app-formaat weergeeft. Ik heb speciaal voor de NRC gekozen omdat deze de meest neutrale nieuwswaarde heeft, alleen jammer dat de app nogal beperkt is

  Marco Kamstra

  by Marco Kamstra

  Sep 16, 2017  |  "Good"

  Paper is fine. But download button doesn't always work

  Zeger

  by Zeger

  Sep 10, 2017  |  "OK"

  De melding "onherstelbare fout e13" verschijnt veel te vaak. 10% van de kranten kan ik zo niet lezen!