FREE DOWNLOAD

Pohjalainen

  • SEARCH TYPE
  Pohjalainen icon

  Pohjalainen

  by: 35 5.4

  5.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Lue päivän Pohjalainen helposti Android-laitteella. Lataamalla sovelluksen, voit lukea tabletille ja puhelimeen optimoidun tuoreen sanomalehden koko sisällön heti aamusta. Sovellus on maksuton.
  Pohjalaisen irtonumero maksaa 1,80 euroa ja 30 vuorokauden jatkuva tilaus 29,75 euroa (sis. alv 24%). Tilaus laskutetaan Google-tilin kautta, kun käyttäjä on vahvistanut tilauksen. 30 vuorokauden tilaus jatkuu automaattisesti. Voit perua 30 vuorokauden jatkuvat tilauksen poistamalla automaattisen tilauksen uusinnan käytöstä vähintään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.
  Pohjalaisen kuluttajatilaajille digilehti kuukuu tilaukseen paperilehden rinnalla. Saat sen käyttöösi rekisteröitymällä ja luomalla itsellesi käyttäjätunnuksen Pohjalaisen verkkopalvelussa ja aktivoimalla sen jälkeen lukuoikeutesi asiakasnumerollasi. Ellet ole Pohjalaisen tilaaja, voit myös tilata pelkän digilehden www.pohjalainen.fi/digilehti sivulta.
  Pohjalainen ilmestyy seitsemänä päivänä viikossa lukuun ottamatta juhlapyhiä. Kun lataat sovelluksen, saat näytekappaleena kyseisen päivän lehden.

  Tags: pohjalainen

  Users review

  from 35 reviews

  "Good"

  5.4