FREE DOWNLOAD

Pomorac.net

  Pomorac.net icon

  Pomorac.net

  by: Pomorac.net 16 9.4

  9.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Internetski portal pomorac.net pokrenut je u lipnju 2007. godine, na inicijativu Stijepa Jokića, tadašnjeg studenta Nautike iz Dubrovnika i Adrijana Šuše, pomorca iz Šibenika.
  Prvi je neovisni portal ovakvog tipa koji je osmišljen s ciljem da poveže i okupi ljude iz struke kako bi međusobno podijelili svoja iskustva i pomogli mlađim kolegama željnima informacija.

  Forum portala broji više od 7 000 registriranih korisnika koji svakodnevno komuniciraju jedni s drugima iz više od 100 država diljem svijeta. Danas pomorac.net bilježi više od 55 000 unikatnih posjeta, te je nemali broj pomoraca koji su upravo posredništvom portala pomorac.net pronašli posao, što je ohrabrilo vlasnike na pokretanje Azara crew agency, agencije za posredovanje pri zapošljavanju pomoraca.

  Naši uredi nalaze se u Šibeniku, u sklopu pomorsko inovacijskog centra iNAVIS - zajedničkog projekta Grada Šibenika i Kraljevine Norveške.

  Tags: azara crew agency , pomorac net posao , pomorac net , pomorac net forum , agencije za pomorce u sibeniku , fgqzm , inavis azara crew agency , pomorac net hr , pomorac net.

  Users review

  from 16 reviews

  "Awesome"

  9.4