FREE DOWNLOAD

Prehrana katalog

  • SEARCH TYPE
  Prehrana katalog icon

  Prehrana katalog

  by: Davor Basic 0 0

  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Sa više od 60 prodavaonica – kvartovske trgovine i marketi u gotovo svim dijelovima Zagreba i Samobora, Prehrana trgovina d.d. je zagrebački lanac marketa.
  U našim prodavaonicama dnevno kupuje više od 20.000 potrošača. Zagrebački maloprodajni lanac Prehrana trgovina u većinskom je vlasništvu tvrtke
  Zagrebačke pekarne Klara d.d., a zapošljava više od 260 radnika. Prehrana je urbana trgovina u koju dolaze naši vjerni i neki novi susjedi.
  Prateći interese, potrebe i želje kupaca, ali i trendove na tržištu u svom razvojnom ciklusu, svakodnevno aktivno djelujemo na svim područjima potrebnim za ispunjenjem ključnog cilja naše misije.
  Naš glavni cilje je da postanemo: najbolji lanac marketa u Zagrebu, s tim da omogućimo našim kupcima najbolju moguću kvalitetu i kvantitetu ponude i usluge.

  Tags: prehrana trgovina katalog , prehrana katalog , kvartovska trgovina , dućan prehrana katalog , facebook prehrana trgovina , prehrana dućan katalog , prehrana prodavaonica cvjetni trg , prehrana katalog bolesti , klara prehrana katalog