FREE DOWNLOAD

Radio Evropa e Lirë

  • SEARCH TYPE
  Radio Evropa e Lirë icon

  Radio Evropa e Lirë

  by: 12 9.6

  9.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Lajmet e Radios Evropa e Lirë në telefonin tuaj. Intervista, kronika, multimedia dhe shumëçka tjetër në programin për Kosovën të Radios Evropa e Lirë. Merrni edhe ju pjesë në gamën e gjerë të lajmeve të Radios Evropa e Lirë.

  Kryesoret

  • Lexoni artikujt derisa dëgjoni emisionet tona.
  • Shkarkoni artikuj, video dhe fotografi për t’i lexuar e shikuar më vonë.
  • Dëgjoni radion në podcast, pa pasur nevojë të shkarkoni.
  • Informohuni për orarin e transmetimeve të Radios Evropa e Lirë.
  • Dëgjoni lajmet në çdo orë.
  • Hyni në arkivën e plotë të audio materialeve.
  • Dëshironi t’i keni lajmet e fundit ose të ndani rrëfimet nga komuniteti juaj? Përdoreni aplikacionin për të na e dërguar raportin, fotografitë ose videot tuaja, nga telefoni juaj.
  • Shpërndajini artikujt, fotografitë dhe videot tuaja të parapëlqyera me email, Twitter dhe Facebook.

  Tags: radio evropa e lir

  Users review

  from 12 reviews

  "Awesome"

  9.6